Astrolog Jasmina Mitrović: Šta nas čeka u oktobru?

Avatar photo
šta nas čeka u oktobru

Šta nas čeka u oktobru, šta nam zvezde i planete poručuju, i kako će se stvari odvijati pročitajte u mojoj novoj kolumni koji sve to otkriva i savetuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmina M (@jasminam.yassessential)

Prvog u mesecu imaćemo aspekt opozicije između Venere i Jupitera, što donosi intenzitet i dinamiku u vašim emotivnim i poslovnim odnosima i saradnjama. Možete imati nalet potrebe za ulepšavanje i potrošiti više nego što ste planirali. U emotivnim odnosima možete doživeti kulminaciju i procvat ili suočavanje i razlaz zbog nedostatka zajedničkih ciljeva.

Ono što smo dugo čekali događa se 3. oktobra kada će planeta Merkur konačno krenuti direktno. Ukoliko ste imali stagnaciju u polju komunikacije, izazove sa tehnikom i aparatima, problem sa automobilom ili papirologijom, polako ćete primetiti razrešavanje zapetljanih odnosa. Okretanje planete Merkur najviše će osetiti Blizanci i Device u znaku ili podznaku.

Ovo je mesec u kojem će glavna tema biti partnerski odnosi kao i važni razgovori i odluke koji će imati uticaj na dalji tok i razvoj ortakluka, saradnji i bračnih i emotivnih veza.

Možda te zanima
fiji voda

14. oktobra imamo lep aspekt između Venere i Saturna koji će podržati vaše odluke da uplovite u bračne vode i vezu ozvaničite. Isti aspekt je dobro iskoristiti za početak dugoročnih saradnji i projekata.

19. oktobra imamo divan aspekt između Venere i Marsa koji može označavati pocetak nekog važnog emotivnog odnosa. Odnos će biti zasnovan na dobroj komunikaciji i prijateljstvu i na isti način može početi.

šta nas čeka u oktobru
@jasminam.yassessential

Ukoliko vam se neka osoba bude javila tog dana putem poruke budite otvoreni da prihvatite poziv. Takođe pozivi za druženja mogu biti interesantni za upoznavanje važnog emotivnog partnera. Koliko situacija može delovati sjajno na samom startu, već sutradan se mogu pojaviti različiti strahovi i previranja u vezi smera tog odnosa. Suočavate se i sa izazovima u oblasti finansija. Mogući su problemi u vezi nekog kredita, podele zajedničke imovine ili razvodom.

Dva dana kasnije, 22. oktobra, imamo konjukciju Sunca i Venere. Ovog dana možemo imati jasnu sliku svih naših važnih odnosa. Neke ćemo zadržati, dok se izvesni odnosi mogu okončati. Dan je idealan za ulepšavanje i promociju sebe, svog proizvoda, plasiranje ideje ili brenda. Ove aspekte će najviše osetiti Vage i Bikovi u znaku ili podznaku.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh