BURЯA tonirane kreme za blistav izgled kože lica

Avatar photo

Koža kao najveći organ tijela obavlja mnogobrojne funkcije od vitalnog značaja, a jedna od njih je zaštita tijela od spoljnih uticaja. Izgled vaše kože najvećim je dijelom rezultat njege i pažnje koju joj posvećujete. Zdravu kožu karakteriše odlična fiziološka i hidrolipidna ravnoteža, koja joj daje sjajan izgled, sa glatkim, svježim i čvrstim površinskim slojem.

Ipak, mnogi faktori kao što su genetski, hormonalni i faktori spoljne sredine ostavljaju vidljive tragove na koži. Sunčevi zraci su jedan od glavnih razloga preuranjenog starenja kože, što se najprije vidi na koži lica koja postaje dehidrirana i gruba, sa izraženim depigmentacijama, bez tonusa i sa uočljivim borama. Problem beživotnog tena može se riješiti odgovarajućom njegom, a Esensa i ovog puta ima pravi proizvod za vas.


Rješenje za probleme ovog tipa jesu BURЯA BB Active Care tonirane kreme sa SPF 10, koje će vam obezbijediti zdrav i blistav izgled kože. Formulisane su na bazi inovativnih Inkapsuliranih pigmenata – BioGenic Magicolor. Ovi pigmenti se aktiviraju utrljavanjem na površinu kože, čime se obezbjeđuje savršeno ujednačen ten, bez efekta maske ili težine na licu.

U sastavu BioGenic Magicolor pigmenata ulaze oksidi gvožđa koji zahvaljujući visokoj otpornosti na vlagu i netoksičnosti obezbjeđuju obojenost preparata i kože. Mica, silikatni mineral, reflektuje svjetlost sa površine kože i čini je glatkom, mekom i zdravom. Titanijum dioksid je prirodni mineral sa izuzetno visokim indeksom prelamanja svjetlosti, a avobenzon i oktokrilen hemijski UV filteri podstiču selektivnu apsorbciju UV zraka.

Možda te zanima
post dobar za zdravlje

Krema se nanosi ravnomjerno na očišćeno lice i vrat, masirajućim kružnim pokretima.
BURЯA tonirane kreme obezbjeđuju dubinsku hidrataciju, prekrivaju nepravilnosti i smanjuju vidljivost pora, a pogodne su za sve tipove kože. Dostupne su u tri nijanse: light, medium i dark, lagane su i nemasne i naglašavaju prirodan izgled lica. Požurite u poslovnice Moje apoteke po vama odgovarajuću nijansu ili je poručite putem web shopa.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh