Now Reading
Dobro jutro, mila sa Ernom Saljević

Dobro jutro, mila sa Ernom Saljević

Dobro jutro, mila. Smatramo da je to najbolji način da započnemo ovaj tekst, jer jutrom se sve rađa: Nove ideje, prilike, prve poruke voljenih osoba, prva kafa, prvi sati kada birate da li ćete stajati u mjestu ili graditi svoj život do briljantnosti. Kažu da je 60% života sudbina, hajde da ovih 40% pretvorimo u sitne ali dinamitne postotke koji će igrati u vašu korist.

Baš o ovome gore navedenom, o motivaciji, o onim prvim koracima, i stepenicima na koje smo se spotakli govori u svom prvom podcastu Erna Saljević, svima poznata kao Diva is back.

Novinarka, komunikologinja, influenser, ili kreator sadržaja na društvenim mrežama, divna dama podjelila je sa nama svoje slatko i gorko iskustvo karijere.

Posao je tu, sve cvjeta, dobre stvari su u planu i čeka se vrijeme za njihovo ostvarenje. I onda, desi se 2020. godina. Od tog momenta sve se mijenja. Sada govorimo o ovom gorkom iskustvu. Stotine otpuštenih radnika, upiti za „kako dalje u životu“ i ono najbrojnije kad će kraj svega. Istu ogrebotinu na koži je osjetila i Erna, součila se sa istom, oplakala je dobrih pola sata i istog momenta krenula u rješenje. I ne, nije znala hoće li upaliti. Ali je krenula.

See Also

Valjda je bit svega u svemu da nikada ne odustajemo, da padove posmatramo kao lekcije a rješenja povučemo iz dobrog osjećaja, instinkta i srca. Da ne kažemo na blef.

Motivacioni podcast i mnogo više od toga, pouke iz iskustva i nesebične savjete Erne, možete pratiti putem YouTube-a, Spotify-a, Deezer-a, Apple i Google Podcast-a.

© 2021 ZdraviJa magazin. Sva prava pridržana.

Scroll To Top