Igre bez granica – posljednje pripreme pred najveseliji događaj

Avatar photo
igre bez granica banjaluka djeca takmicenje sport

Glancanje dvorane, slaganje rekvizita, pripremanje poklona i nagrada, skidanje sa spiska i posljednjih obaveza kako bi se svi osjećali udobno, sigurno i srećno – dio je atmosfere iz organizacije najveselijeg takmičenja za djecu u gradu Banjaluci, Igre bez granica, koje će biti održano 9. decembra u dvorani Obilićevo od 12 do 16 časova.

Dječica, ali i njihovi roditelji koji će imati poseban zadatak na tribinama, s nestrpljenjem očekuju tu nedjelju, kada im je zagarantovan smijeh, druženje i uzbuđenje, a takmičarski duh će im sigurno probuditi zanimljive igre koje su organizatori pripremili.

Kako će izgledati takmičenje?

Predvođeni kapitenima, mališani će kroz nekoliko poligona pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom radu. Na ovaj način poslaće poruku svojim vršnjacima koliko je važan sport, fizička aktivnost te generalno zdravi stilovi života.

„Mališani će biti podijeljeni po grupama i po uzrastu, a takmičiće se u igrama: Male žabice, Spretni poligon, Let na balonu, Uhvati me ako možeš, Balon je plavi i stoji na glavi, Leteće flašice. Naravno, tu će biti i igre iznenađenja koje će se djeci sigurno dopasti“, najavili su iz agencije Konteent Media koja organizuje ovaj događaj.

Kako poručuju iz organizacije, Igre bez granica su namijenjene za svu djecu, te će priliku da se takmiče imati i mališani koji nisu uključeni u sportska udruženja i takmičenja. Predviđeno je učešće djece sa poteškoćama u razvoju, a događaj je humanitarnog karaktera.

Podrška

igre bez granicaDogađaj, koji se prvi put održava u Banjaluci, je potpuno besplatan za sve posjetioce i takmičare. Svi učesnici Igara bez granica će na kraju prisutne počastiti zabavnom plesnom koreografijom.

U 2019. godini “Igre bez granica” će obići nekoliko gradova u Bosni i Hercegovini, a organizatori se nadaju da će preći u tradicionalan događaj. Grad Banjaluka je ovaj događaj proglasio događajem od javnog interesa, a podržali su ga i brojni prijatelji i sponzori. Između ostalih, uz Igre bez granica je i kompanija m:tel.

Možda te zanima
citanje naglas

“Naša želja je da ohrabrujemo mlade ljude da se bave sportom, kao i da budemo podrška sportskim događajima u našoj zemlji. Kao i do sada, želimo i u budućnosti biti dio sportskih manifestacija i najmlađima poklanjati kvalitetne trenutke bavljenja sportom”, ističu iz m:tel-a.

Ponosni što smo medijski pokrovitelj ove sjajne manifestacije koja će dječici donijeti osmijeh na lica i radost u srca, ZdraviJa magazin će biti tu da vas na vrijeme informiše o svim detaljima ovog nesvakidašnjeg sportsko-zabavnog događaja. Vidimo se 9. decembra u dvorani Obilićevo u Banjaluci!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh