Kako vježbaju Viktorijini anđeli?

Avatar photo

Brend Victoria's Secret je poznat po svom donjem rublju, revijama koje su uvijek spektakularne, ali i po svojim anđelicama koje mame uzdahe svojim savršeno oblikovanim tijelima. Biti Viktorijin anđeo posao je s punim radnim vremenom, pa je tako i dan njenih anđelica pomno isplaniran vježbama i ishranom. Većina nas takav luksuz i ne može priuštiti, no ono što možemo učiniti je odvojiti malo vremena za vježbanje. Koje to vježbe predlažu Viktorijin anđeo Doutzen Kroes i njen trener Michael Olajide, pogledajte u nastavku.

Vježbe za ruke

Ovih nekoliko vježbi s lakoćom možete izvoditi kod kuće, ali i u teretani. Napravljene uz pomoć Victoria's Secret fanova, ličnih trenera i modela, ova rutina za ruke rezultiraće ženstvenim, izduženim i lijepo deviniranim rukama.

https://www.youtube.com/watch?v=bJVtkTPliuc

Vježbe za noge

Ko ne bi htio izdefinisane i vitke noge poput Viktorijinih anđela? Možda nemamo noge duge poput modela, no uz ovih nekoliko vježbi sigurno možemo doći korak bliže željenom izgledu.

https://www.youtube.com/watch?v=gH05jPVxs30

Vježbe za trbuh

Svakodnevno dugo sjedenje rezultira onim malim trbušćićem kojeg se teško riješiti. Uz pravilnu prehranu i ovih nekoliko vježbi, možemo taj trbuščić dovesti u formu za ljeto.

https://www.youtube.com/watch?v=3gFqHKVUUOY

Vježbe za stražnjicu

Kakva bi to rutina za cijelo tijelo bila bez vježbi za stražnjicu? Ove vježbe takođe se mogu izvoditi u udobnosti vlastitog doma, kao i u teretani. Bez obzira gdje ih odabrali izvoditi, njihov rezultat će biti lijepo oblikovana i podignuta stražnjica kakvu viđamo na revijama Victoria's Secreta.

Možda te zanima
obrnuti plank vezba

https://www.youtube.com/watch?v=ICHcmO_qqik

Ovo su samo neke od vježbi koje Viktorijini modeli koriste, a sigurno će vam se svidjeti jer su interesantne i izuzetno efikasne. A sad trk u sportsku odjeću i na vježbanje!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh