Koja je tajna savršene kose Anđelke Tomašević?

Anđelke Tomašević
Anđelke Tomašević

Pored sveukupne ljepote kojom zrači, Anđelka Tomašević ostavlja bez daha, posebno, svojim najljepšim ukrasom – bujnom, riđom, i zdravom kosom. San svake djevojke, priznaćete.

Nakon konačnog završetka pandemije Covid-a, većina djevojaka se suočila sa sudbinom opadanja kose sa kojom teško izlaze na kraj. Sudeći po fotografijama, a sada već i sa novom, njenom ličnom, linijom proizvoda za njegu kose, Anđelka nam je otkrila kako postiže i održava takvo zdravlje svoje kose i mi smatramo da možemo da vjerujemo svakom njenom triku. Ukoliko se borite sa slabom kosom savjeti Anđelke Tomašević vam itekako mogu biti od koristi. Nastavite da čitate i stvarajte promjene.

ZdraviJa: Okej, svjesni smo ko god poznaje Anđelku Tomašević sa Instagrama, vjerovatno bi rekao, wow to je ona djevojka sa božanstvenom, bujnom kosom. Ono čime želimo da započnemo ovaj razgovor jeste da li je u pitanju genetika ili konstanstna posvećenost i njega?

Anđelka: “I jedno i drugo definitivno. Generalno, kako negujem dušu, tako volim da negujem i svoje telo. To me čini jačom i sigurnijom osobom. Obožavam proizvode za negu kose, stalno nešto novo isprobavam, redovno šišanje, obavezno češljanje ujutru i uveče. Privatno pokušavam da je što manje vezujem, jer tako kosa više opada i prave se zalisci.”

Zdravija: Da li je tvoja kosu oduvijek bila takva, njegovana i sjajna ili je imala i svoje krizne periode?

Anđelka: “Za vreme korone i ne baš. Bila je u lošem stanju, ali zahvaljujući mojoj drugarici, tehnologu, koja se pomučila da napravi formulu protiv opadanja sve je ponovo došlo u svoj red. Kasnije smo i kroz proizvodnju unapredili recepturu u koju se kunem, ja i jos preko hiljade devojaka.”

ZdraviJa: Koju njegu preporučuješ nakon svježe ofarbane kose?

Možda te zanima
horoskop seksualnost

Anđelka: “Maske najviše. Ja čak čitav jedan dan provedem držeći “Angie before” preko cele kose, a po dnu stavim maskicu. Lepo očešljam, uvijem u peškirić i tako sutra dan bude ofarbana i sjajna kao sa reklama što bi rekli.”

Anđelke Tomašević
@andjelka.tomasevic

ZdraviJa: Da li si više orjentisana ka kućnoj ili salonskoj njezi?

Anđelka: “Definitivno sam više orjentisana prema kućnoj negi, jer nemam vremena za salonsku, a i uživam u tome dok radim, skuvam kafu, upalim sveće, mažem ulja, stavljam maske, raščešljavam je. Bukvalno je hranim a kući sam i ceo taj osećaj mi je uživanje.

Zdravija: I za kraj, koje tretmane svim riđokosama preporučuješ?

Anđelka: “Angie ulja. Ne želim da budem skromna. I ne samo riđokosama, već i plavušama, crnkama, brinetama… Uskoro dolaze i novi proizvodi i neodoljivi mirisi koji idu uz @angie.product.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh