MOJAapoteka je potvrđeni “prijatelj kupaca”

Avatar photo

Zdravstvena ustanova MOJA apoteka pristupila je prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu CustomersFriend, potvrdivši time izuzetno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim kupcima i zaposlenicima.

Zdravstvena ustanova MOJA APOTEKA, najveći lanac apoteka u Republici Srpskoj, pristupila je sertifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend (prijatelj kupaca) međunarodne organizacije ICERTIAS – International Certification Association.

Istraživanja “Customer’s friend-jer mi cijenimo svoje kupce” potpisuje švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu.

Istraživanje koje je provela međunarodna certifikacijska kuća ICERTIAS pokazalo je da Moja apoteka sa superiornom pažnjom i izvrsnošću vodi računa o svojim kupcima i klijentima u Bosni i Hercegovini.

MOJA apoteka je tržišni lider u apotekarskoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini, te ima najveću apotekarsku mrežu od 50 apoteka i više apotekarskih stanica na području 22 grada i opština u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji Bosne i Hercegovine. Rad u apotekama MOJA apoteka je organizovan prema potrebama i zahtjevima kupaca i upravo su potrebe građana inspirisale uvođenje brojnih novina: uvedeno je dežurstvo 24 sata u Banjaluci, Doboju i Bijeljini; kućna dostava lijekova na području Grada Banja Luka; uveden je besplatan info-telefon za građanstvo 24 časa dnevno kako bi zainteresovani građani u svakom trenutku mogli dobiti stručne savjete u vezi sa svojim pitanjima i dilemama.  

Možda te zanima
generalno ciscenje saveti

Takođe, MOJA APOTEKA u svojoj ponudi kupcima nudi mogućnost on-line kupovine. Na web sajtu www.mojaapoteka-webshop.net kupcima je na raspolaganju više od 5.000 različitih proizvoda, kao što su proizvodi medicinske kozmetike, bebi proizvodi, dijetetski suplementi, proizvodi za mršavljenje, za imunitet, itd. Na ovaj način MOJA apoteka potvrđuje liderstvo u inovativnom uvođenju novih usluga u apotekarskoj djelatnosti u BiH, omogućava kupcima na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine dostupnost svog širokog asortimana, te prati najnovije svjetske trendove u apotekarskoj djelatnosti.

Pored Customers‘ Friend sertifikata, MOJA apoteka je nosilac i QUDAL medalje- Br. 1 u kvaliteti usluge za 2016/2017. godinu, te Best Buy Award medalje za period od 2013-2016. godine koja označava najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge u apotekarskoj djelatnosti u Bosni i Hercegovini.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh