Poklon koji daje priliku za novi pogled na život

Avatar photo

U trci svakodnevnih obaveza nekada zaboravimo da bi briga o našem zdravlju, bez obzira na sve, trebala biti na prvom mjestu. Sva sreća, postoje i oni koji misle na nas kada mi to pomalo zapostavimo. Još kada ta briga podrazumijeva vrijedan, nesebičan poklon koji nam pruži priliku da naš život pogledamo iz potpuno nove, zdrave perspektive, onda takva vrsta pažnje dobija na velikom značaju i težini.

Primjer za to su TV Show “RECreativno sa Dijanom Tepšić” i Klinika Svjetlost Banja Luka koji su vrijednim poklonom obradovali mladu majku iz Gradiške, Anu Šinik Ivaštanin. Poklon operaciju laserske korekcije vida u vrijednosti od 2.000 KM, dobila je žena koja je svojom porukom izmamila žiriju suze na licu, ali istovremeno i radost, jer joj ovom nagradom mogu pomoći i unaprijediti njen kvalitet života.

U proteklih mjesec dana na stotine emotivnih pisama pristiglo je putem formulara na Facebook stranici “RECreativno sa Dijanom Tepšić”. Tročlani žiri u sastavu Sara Kozomara, Klinika Svjetlost Banja Luka, muzičarka Vanja Mišić i Dijana Tepšić, autorka show-a, analizirao je sve pristigle poruke i izabrao pobjednicu.

Mogućnost učešća imali su svi koji su se javili tokom proteklih mjesec dana sa svojom pričom o tome na koji način bi ova operacija promijenila njihov život. Sara Kozomara ispred Klinike Svjetlost Banja Luka je navela da je pred članovima žirija bila teška odluka.

Možda te zanima
koliko sna je dovoljno

“Bilo je jako teško odabrati najbolju među toliko priča koje su došle do nas. Sigurni smo da će Ana poslije ovoga drugačije gledati na svijet oko sebe i da će operacija koja je milionima ljudi širom svijeta promijenila život na bolje, tako uticati i na Anu.”

“Nadamo se da će Ani nagrada značiti, te da će joj operacija laserske korekcije vida omogućiti da ostvari sve želje, koje su joj do sada bile nedostižne. Svim učesnicima se posebno zahvaljujemo na emotivnim pričama koje su podijelili sa nama. Pratite i dalje #showkojisevoli, od sljedeće sezone očekuju vas mnogobrojna iznenađenja!” istakla je Dijana Tepšić, autorka TV show-a.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh