„Radosnica“ organizuje besplatan panel za trudnice u Banjaluci

Avatar photo

Škola za trudnice “Radosnica” iz Banjaluke organizuje besplatni info dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu. Drugi panel za buduće majke održaće se 11. aprila u 17 časova u Kristalnoj sali hotela “Bosna” u Banjaluci.

“Drugu godinu za redom zajedno sa kompanijom BioTechnology and Genetics organizujemo ovaj veliki događaj. Najavljujemo najveće stručnjake – predavače sa novim, zanimljivim temama”, rekla je Vlatka Bojanić iz „Radosnice“.

Ona je podsjetila da je prvi panel bio veoma posjećen, što je dokaz da su budući roditelji itekako zainteresovani za ovakve događaje.

I ove godine, predavači će biti prof. dr Vesna Ećim Zlojutro, ginekolog, dr Ljubo Višekruna, pedijatar, dr Milana Lekić, dr sc. Dejan Nikić, anesteziolog Gordana Bednaš, babica i Vlatka Bojanić, dipl.med.zdr.njege.

“Nakon edukativnog programa naših vrhunskih stručnjaka i razgovora sa budućim roditeljima o svim temama koje ih zanimaju, trudnice očekuje velika nagradna igra u kojoj će moći da osvoje kolica, hranilicu za bebe, pilates lopte, deke za bebe, torbe za pelene sa podlogom za presvlačenje, trudničko i newborn fotografisanje, besplatne edukacije, kozmetičke proizvode, Orthomol set za otiske bebe, Puffies pelene i još mnogo toga”, najavljuju iz „Radosnice“, ističući da su nagrade i panel obezbijedili i podržali brojni sponzori.

Možda te zanima
spa kod kuce

Trudnice se na ovo besplatno druženje mogu prijaviti putem Facebook stranice Škole za trudnice “Radosnica” ili pozivom na broj 065915979.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh