Rješavamo dilemu poklona za Dan žena

Avatar photo
za Dan žena

Proljeće je vrijeme buđenja, svježine misli i inspiracije za postizanje novih ciljeva. Uz razmišljanje o dolasku proljeća, većina ljudi će pomisliti prvo na 8. mart, poznat kao Međunarodni dan žena. Dan žena se tradicionalno obilježava širom svijeta. Sve je u cvijeću i bojama ljubavi, ali kada na red dođe kupovina poklona tu ideje kaskaju. Zdravija priskače u pomoć i rješava dilemu poklona za Dan žena uz konkretne savjete, prateće aktuelnosti i darove sa kojima je skoro pa nemoguće pogriješiti.

Šta pokloniti za 8. mart i kako ne pogriješiti?

Da bi se poklon dopao i bio koristan, potrebno je uzeti u obzir činjenicu da žene vole prijatna iznenađenja. Za pun pogodak, važno je razumjeti želje djevojke, majke, bake ili sestre, fokusirati se na njen ukus, potrebe i finansijski budžet.

Ideja za cool poklone ima pregršt. Uvijek je potrebno istražiti aktuelnosti i  želje žena. Cvijeće i čokolada su odličan dodatak glavnim dijelovima poklona. Prikupili smo TOP najoriginalnijih i najsavremenijih prijedloga sa kojima će svaka djevojka i žena biti zadovoljna.

Pametni sat ili fitness narukvica

Naravno, originalan i koristan poklon može da bude dodatak za zglob koji će upotpuniti bilo koju žensku sliku. Pametni satovi su uređaji koji su postali sastavni dio života savremenih korisnika. Uređaji imaju široku funkcionalnost i moderan spoljašnji dizajn koji će se svidjeti svakoj djevojci i ženi.

Sada dolazni pozivi sigurno neće biti propušteni, više ne morate posezati za budilnikom, biće lako i zgodno čitati poruke bez vađenja telefona iz tašne ili džepa. Takođe, koristeći zgodnu aplikaciju na svom telefonu, možete pratiti zdravstvene indikatore, što je podjednako važno za aktivne i sportski orijentisane žene. Prema rezultatima praćenja zdravlja, mogu se preduzeti odgovarajuće mjere: poboljšati kvalitet sna, više se kretati, pratiti stanje pritiska itd.

za Dan žena

Nakit

Svaka žena će biti prijatno iznenađena nakitom od zlata, srebra ili proizvoda od prirodnog kamena. Takvi znakovi pažnje uvijek će zauzimati vodeće mjesto među ostalim poklonima. Pokloni ove prirode mogu naglasiti unutrašnji svijet žene, što je najprijatniji rezultat predstavljanja poklona.

za Dan žena

Dobra kozmetika

Za prijatan poklon djevojci, majci ili ženi, njihova omiljena kozmetika će uvek biti dobra opcija. Iz ove kategorije možete pokupiti parfeme, šminku, proizvode za njegu kože, kose i tako dalje. U ovom slučaju, bolje je unaprijed znati kakvu kozmetiku žena koristi. Da biste obavili i ovaj dio posla, možete je direktno pitati, fotografisati raspoložive proizvode u njenom kutku za njegu i krenuti u drogerijsku akciju. Svakoj ženi će biti drago da dobije takav poklon, pogotovo ako ga ne očekuje.

za Dan žena

Dekorativni predmeti

Dekoracije za dom mogu postati originalni pokloni. Među njima se mogu uzeti u obzir razne ideje: stilski dodaci za enterijer raznih prostorija, ćebad i jastuci, atraktivne slike i skulpture, originalne vaze, cvijeće u saksijama i sl. Prilikom odabira takvog formata poklona, treba uzeti u obzir interesovanja i preferencije žene, kao i izvidjeti koje dekorativne predmete već ima kod kuće.

za Dan žena

Odjeća i aksesoari

Nešto na šta žene nisu imune jesu: torbe, novčanici, rukavice, šalovi i kape. Da biste izabrali pravi aksesoar koji zahtjeva poznavanje veličina, trebalo bi unaprijed da pogledate koje veličine rukavica ili kape nosi vaša partnerka, majka ili djevojka. Po pravilu, veličina se nalazi na etiketi unutar proizvoda. Takođe preporučujemo da se upoznate sa paletom boja postojećeg aksesoara u njenom ormaru, kako biste izbjegli nezgodan trenutak.

Možda te zanima
hidriranost i sjaj

za Dan žena

Njega, njega i samo njega

Pored toga što želi da bude voljena, svaka žena zna da je njega kose, kože i tijela pola njene ljepote. Ženinim najljepšim ukrasom smatra se njena kosa. Farbana ili ne, kovrčava ili ravna, gusta ili rijeđa svaka dlaka zaslužuje odgovarajuću i pravu njegu. ZdraviJa zna gdje da pokupite personalizovan poklon kojim će se oduševiti.

Studio Capelli je u više navrata dokazao kvalitet svog rada ali i proizvoda koje nudi. Sve za kosu i njen dobar osjećaj možete potražiti na sajtu studija, a ukoliko niste dobri u tumačenju etiketa proizvoda, osoblje Capelli-ja će vam rado izaći u susret i preporučiti pravu stvar.

za Dan žena

8. mart je već dugi niz godina tradicionalni praznik za sve žene i djevojke skoro cijelog svijeta. Svaka žena zaslužuje tople riječi, iskrene želje i pažnju na ovaj dan. Pokloni su uvijek prijatni bonusi od voljenih i dragih ljudi, ali najvažnija stvar koju svaki predstavnik ljepšeg pola čeka je međusobno razumijevanje, briga i ljubav.

 

© 2023 ZdraviJa magazin. Sva prava pridržana.

Povratak na vrh