Saznaj koji si lik iz serije Bridgerton – na osnovu svog horoskopskog znaka

Avatar photo
bridgerton horoskop

Odbrojavali smo dane do povratka u londonsko visoko društvo, a sada je to veoma blizu (13. jun). Ako ste bili očarani dosadašnjim sezonama serije Bridžerton (Bridgerton), niste jedini.

Sve smo obožavali, od slušanja klasičnih verzija naših omiljenih pop pesama, do vrelih ljubavnih scena, i nismo mogli da skrenemo pogled sa ekrana. Emotivno smo se vezali za svaku priču, svaki skandal, svaku scenu i svakog lika.

Pošto nam Bridžerton daje priliku da jako dobro upoznamo likove i saznamo sve njihove tajne, analizirali smo svakog od njih i napravili podelu horoskopskih znakova.

Ukoliko želite da saznate koji lik najviše liči na vas, na osnovu vašeg horoskopskog znaka, nastavite da čitate (i obavezno proverite svoj podznak!).

OVAN: Anthony Bridgerton

antoni

Poput jakog i tvrdoglavog Ovna koji se smatra otpornim znakom, Entoni Bridžerton je neko ko se definitivno može nositi sa konfliktima. Vodi se srcem, čak i ako ga to dovodi u nevolje, ali kao vikont i pravi primer Ovna, on je do kraja lojalan i uvek pazi na ljude koje voli.
Ovnovi su takođe prirodno šarmantni, pa nije iznenađujuće što Entoni ne može da odoli pravoj, vreloj romansi.

BIK: Daphne Bridgerton

dafni

Zaljubljeni u lepotu, užitke i luksuz, Bikovi zrače kraljevskom energijom. Tvrdoglavi su, ali odani, i cene stabilnost i iskrenost. Čvrst su oslonac porodici i prijateljima, ali ne očekujte da promene svoje stavove ili mišljenja o bilo čemu – baš kao i naša voljena Dafni.

Oni su ljubavnici po prirodi i biraju da vide najbolje u drugima, čak i kada oni to nisu zaslužili. Ima smisla što Bikom vlada Venera, inače poznata kao planeta ljubavi, jer Dafni želi da se uda iz ljubavi i strasti koliko i zbog statusa.

BLIZANAC: Lady Whistledown/Penelope Featherington

penelope

Kao najpoznatija gradska tračara, potrebno je da znate kako biti perceptivan, prisutan i kretati se ispod radara. Naravno, nisu svi Blizanci tračare, ali sigurni smo da ćete, da biste bili dobri u tome, morati imati osobine ovog pametnog vazdušnog znaka.

Lejdi Visldaun ima moć da deli tajne i detalje o društvu jer, poput Blizanaca, Penelopi je odlična u tome da se približi svakome, kojem god sloju društva pripadao, i navede ga da joj se poveri, dok je njen tajni identitet potpuno nepoznat (uglavnom). Pitanje je, mogu li oni sačuvati tajnu?

RAK: Lady Violet Bridgerton

violet

Ako je nešto karakteristika Raka, to je da će učiniti sve da zaštiti one koje voli, baš kao i majka porodice Bridžerton, Vajolet.

Ona je nežna, brižna i zaista želi ono što je najbolje za njenu porodicu. Rakovi se uvek vode svojim emocijama i na prvo mesto stavljaju osećanja svojih voljenih, ponekad ispred svojih sopstvenih potreba. Vajolet je pravi Rak, jer sreću svoje dece stavlja na prvo mesto i održava porodicu na okupu, u dobru i u zlu.

LAV: Queen Charlotte

kraljica šarlot

Uvek ima otkačenu frizuru, ekstravagantnu odeću i uživa da bude u centru pažnje – i više je nego očigledno da je upravo kraljica Šarlot u našoj podeli jedan pravi Lav, tačnije Lavica.

Bez obzira na to da li Lavovi to žele i nameravaju ili ne, teško je ne staviti ih u centar pažnje i svih dešavanja. Kraljica nije samo odličan lider, već zna i kako da priredi pravu zabavu.

DEVICA: Colin Bridgerton

kolin

Kolin Bridžerton je razuman (uglavnom) i veoma nezavisan, što ga čini savršenim kandidatom za Devicu.

Iako je jedan od najmlađih u porodici Bridžerton i nema toliko odgovornosti kao njegova braća i sestre, on odražava jak moralni kodeks Devica i intuiciju koja im omogućava da vide ljude onakvima kakvi zaista jesu.

Uprkos svim iskušenjima, Kolin ostaje pribran, ljubazan i odlučan da živi život za sebe, kao i sve tipične Device.

VAGA: Kate Sharma

kate sharma

Ako postoji nešto što Vage mogu, to je da pronađu ravnotežu između lepote i pameti, a Kejt zna da to učini besprekorno.
Ona je snažna i nezavisna osoba, čiji je jedini interes održavanje reda i harmonije u njenom životu. Pouzdana je i neretko stavlja svoje potrebe na drugo mesto.

ŠKORPIJA: Duke of Hastings

vojvoda

Vojvoda je poznat po svom temperamentu, ali i po svojoj lojalnosti i ambicioznosti – ključnim osobinama ovog vodenog znaka.

Poput prave Škorpije, Simon je držao svoje karte blizu grudi i polako se otvarao pred Dafni, ali kada je konačno dozvolio sebi da bude ranjiv, bio je jednako privlačan koliko i strastven.

Strelac: Benedict Bridgerton

benedikt

Možda te zanima
dekoracija stola vaskrs

Postoji jedan Bridžerton koji ima istinski avanturistički duh, a to nije Kolin, kako biste možda pomislili! Kroz umetnost, Benedikt traži zadovoljstvo van sveta visokog društva i rituala pronalaženja partnera.

Njegova nezavisnost i radoznalost su neke od najistaknutijih osobina Strelca. Nije neko kome je bitno ime i status, naprotiv, Benedikt sanja o tome da svoj talenat za slikarstvo pretvori u pravu karijeru. Baš kao Strelčevi, on je duhovit, pomalo koketan i uvek u potrazi za avanturom.

JARAC: Lady Danbury

lady danbury

Majčinska figura vojvodi od Hejstingsa, Lejdi Danberi je jedan od najlojalnijih likova u ovoj seriji. Ona je elokventna, snalažljiva, mudra, ali i brižna, jer uvek pazi na vojvodu i druge – sve su ovo osobine Jarčeva.

Nemojte da vas zavara njen tvrdi oklop, kao i kod Jarca, njeno srce je toplo i čisto. Njena direktnost i intelekt su njena najjača oružja. Ona predstavlja stabilnost u životima drugih ljudi, čak i kada toga nisu svesni.

VODOLIJA: Eloise Bridgerton

elois

Eloiz je lik koji se izdvaja iz tipičnog visokog društva. Poput prave Vodolije, ona je nekonvencionalna i živi uzbudljiv život u svojoj glavi, daleko od pravila i očekivanja koja joj društvo nameće.

Njena strast i interesi se ne uklapaju u norme njenog sveta, ali ona ponosno bira nezavisnost i slobodu, čak i kada je to teško i kada je suočena s osudom drugih.

RIBE: Edwina Sharma

edvina

Edvina Šarma je mudra za svoje godine, što se jasno vidi kada se udvara Entoniju u drugoj sezoni. Poput pravih Riba, Edvina je intuitivna, duboko povezana sa svojim emocijama i često zna šta je najbolje za druge pre nego što to oni sami shvate.

Takođe, kao prave Ribe, izuzetno je osetljiva i lako se veže za ljude koji joj pokažu lojalnost. Iako Edvina možda nije bila prava za vikonta, njena emocionalna inteligencija je čini jednom od najpronicljivijih i najempatičnijih likova u seriji.

Nadamo se da vam je bilo zabavno čitati naš današnji tekst, kao i da ćete uživati u novim epizodama ove prezabavne serije!

Izvor: The Every Girl

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh