Stigao je novi Garnier dnevni fluid za blistavu kožu sa vitaminom C i UV zaštitom SPF50+ GLOW!

Avatar photo
garnier novi proizvodi

Jeste li već čuli da Garnier ima novi proizvod? Ukoliko niste, vreme je da ga potražite i testirate, jer ovog leta nećete naći boljeg saveznika u nezi kože.

Svi već znamo da je izloženost UV zracima neizbežna tokom cele godine, a ne samo leti. UV zračenje agresivno deluje na kožu, ometajući aktivnost melanocita — ćelija koje proizvode melanin. Kao odgovor na to, melanociti proizvode dodatni melanin, što dovodi do pojave tamnih fleka.

Pored toga, UV zračenje dovodi do preranog starenja kože, oštećenja DNK u ćelijama kože (što povećava rizik od nastanka karcinoma), dehidracije kože i mnogih drugih neželjenih posledica.

garnier vitamin c

Upravo zbog toga se Garnierov moćni sastojak vratio sa novom misijom: da zaštiti vašu kožu od štetnih UV zraka i pruži joj zdrav sjaj.

Garnier je spojio godine istraživanja i ekspertize u oblasti zaštite od sunca sa formulom ovog brenda za posvetljivanje kože sa vitaminom C, kako bi vam pomogao da zaštite svoju kožu, sprečite nastanak tamnih fleka i učinite da zablista više nego ikada ranije.

garnier glow

Zahvaljujući visokom zaštitnom faktoru SPF50+, ovaj dnevni fluid deluje kao štit, svakodnevno braneći vašu kožu od UVA i UVB zraka. Formula je obogaćena sa 2% niacinamida i vitaminom C, koji pomažu u posvetljivanju tamnih fleka i poboljšanju blistavosti kože.

Korišćenje ovog proizvoda je veoma jednostavno: nanesite ga preko hidratantne kreme kao poslednji korak u vašoj jutarnjoj rutini nege kože. Takođe može poslužiti kao savršena osnova za šminku, zamenjujući vašu dnevnu kremu bez potrebe za dodatnim korakom.
Garnierova inovativna formula ne samo da koriguje i štiti, već i ujednačava ten, pružajući joj diskretan sjaj uz SPF50+ zaštitu.

Možda te zanima
sta je spf

Dnevni fluid sa vitaminom C i UV zaštitom SPF50+ Glow je nevidljiv, lagan, nelepljiv i nije mastan, pogodan je za osetljivu kožu i testiran na širokoj paleti tonova kože. U kliničkim ispitivanjima, 82% korisnika je primetilo smanjenje broja tamnih fleka, dok je blistavost kože povećana za 14% nakon 12 nedelja korišćenja.

glow spf garnier

Pored svega navedenog, važno je napomenuti da je Garnier posvećen inicijativi Green Beauty, koja podrazumeva solidarnu, inkluzivnu i održivu proizvodnju i formule sa obnovljivim izvorima energije. Svi Garnier proizvodi imaju globalno odobrenje organizacije Cruelty Free International u sklopu programa Leaping Bunny.

Dakle, ostaje vam još samo da testirate proizvod i učinite nešto lepo za sebe i svoju kožu!

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh