TOP 5 serija za kišno i hladno poslijepodne

Avatar photo
serija

Kišni i sniježni april nas je u 2023. poprilično iznenadio, ali to nije razlog da zanemarimo dobru zabavu ušuškani u toplu deku uz omiljenu seriju. Sve što ti treba da u ovaj tmurni dan uneseš malo vedrine jesu Netflix i ZdraviJa preporuke kako bi izbjegla gubljenje volje za gledanjem serija dok tražiš onu koja ti odgovara.

YOU

Ova serija prati Joe, menadžera jedne njujorške knjižare koji se zaljubljuje u djevojku Guinevere koja je posjetila njegovu radnju, te vrlo brzo postaje opsjednut sa njom. Serija You je priča o zaljubljenosti jednog veoma uvrnutog opsesivnog uma, koji ide do krajnjih granica i spreman je čak i da dovede u opasnost one kojima je opčinjen. Ova serija, između ostalog, daje nam do znanja koliko daleko je otišla tehnologija i kako bismo trebali biti zaista oprezni kada su ove stvari u pitanju.

The Night Agent

Roman Metjua Kvirka iz 2019, Noćni agent, je triler o sumnjivim radnjama u Bijeloj kući. Serija je zasnovana na romanu, a uz glavnu radnju, postoji još mnogo preokreta koji će ovaj kišni dan učiniti zanimljivijim. Agent FBI nižeg nivoa, Piter Saterlend, radi u podrumu Bijele kuće i upravlja telefonom koji nikada ne zvoni – sve do jedne noći – tjerajući ga u zavjeru koja vodi sve do Ovalne kancelarije.

Who Were We Running From?

Who Were We Running From? prati majku koja je, zbog mračne prošlosti, odlučila da živi kao bezimeni bjegunac sa svojom ćerkom, doživljavajući svakoga kao potencijalnu prijetnju. One neprestano bježe od raznih opasnosti i nestaju u haosu koji je oko njih. Ova stalna kretanja sa jednog na drugo mjesto, kao da čine da se prošlost ipak pokušava vratiti u njihove živote i ostati zatvorena tu.

Možda te zanima
povišen šećer u krvi

I Am Georgina

Upoznajte Georginu Rodriguez – majku, uticajnu osoba, uspješnu biznis ženu i partnerku Kristijana Ronalda – u ovom emotivnom i dubokom portretu njenog svakodnevnog života. Ljubitelje glamura i uspjeha zasigurno će zanimati ovaj dokumentarac, prepun zanimljivih situacija iz života ove 28-godišnje Argentinke.

Virgin River

Medicinska sestra Mel Monro seli se u udaljeni grad Virgin River iz Los Anđelesa da započne novi posao i pomogne gradskom doktoru Vernonu Mullinsu. Sigurni smo da će vas ova serija zainteresovati, a za ljubitelje ovakvih maratona dobra vijest je da Virgin River ima 5 sezona, pa je baš sada pravo vrijeme da se bacite pred ekran i započnete maraton.

© 2023 ZdraviJa magazin. Sva prava pridržana.

Povratak na vrh