Trening je uživanje uz specijalno dizajniranu kolekciju za žene

Avatar photo
trening

Za kvalitetan trening je potrebna i kvalitetna oprema, koja će biti udobna tokom vježbanja, bilo da ste vrhunski sportista ili rekreativac. Upravo takva nam dolazi od brenda adidas koji predstavlja novu kapsula kolekciju za fitnes, dizajniranu da podrži žene tokom sportskih aktivnosti, bez obzira na to da li biraju jogu ili visoko intenzivne treninge.

Statement Collection je inspirisana poznatim i uspješnim ženama, među kojima su Dua Lipa, Karli Klos, Stela Makartni, Šej Mičel, Hana Bronfman i Garbinje Muguruza i nudi izvanredne mogućnosti damama koje imaju različite pristupe treninzima.

Kolekcija sadrži više odjevnih komada, ali i dodatnu opremu. Karakterišu ih cvjetni i geometrijski motivi, dinamičan dizajn i poseban materijal koji tokom vježbanja rashlađuje i sprečava prekomjerno znojenje.

helankeKako je ženama koje se bave različitim sportovima potrebna posebna garderoba za vježbanje, Statement Collection pruža sve ono što je neophodno za udobnost i sigurnost. Bazirana je na tri sportska topa pod nazivom All Me, Don’t Rest i Stronger For It. Svaki je napravljen tako da idealno odgovara različitim oblicima tijela, kao i da ispuni zahtjeve svakog treninga, od onih umjerenijih do visoko intenzivnih.

ALL ME TOP pruža savršenu podršku, potpunu udobnost i slobodu pokreta. Upečetljivom dizajnu ALL ME TOP-a doprinose i različite vrste bretela i umeci koji se mogu zamijeniti.

DON’T REST TOP karakteriše klasična sportska silueta kao i sigurnost bez obzira na vrstu pokreta.

STRONGER FOR IT TOP  je savršeno skrojen za intenzivne i naporne treninge uz podesive i zamjenjive bretele koje se prilagođavaju svakom stilu.

adidasStatement Collection dolazi u živopisnim bojama i upadljivim printovima, koji u kombinaciji daju vrhunsku opremu za fitnes, odvažnu i snažnu baš kao što su i žene koje je nose od momenta kada izađu na ulicu do najzahtjevnijih treninga.

Kolekcija je dostupna u Sport Vision radnjama u Sarajevu (u SCC-u i na Ferhadiji), Banjaluci (u RK Boska i u ulici Veselina Masleše 10), Mostaru, Bihaću, Doboju, Bijeljini, Tuzli, Vitezu kao i u online shopu.

bra

Možda te zanima
jumping jacks

trening

trening

adidas

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh