Večera za Dan zaljubljenih po ZdraviJa izboru

Avatar photo

Večera za Dan zaljubljenih je odličan način da svom partneru pokažete ljubav i pažnju. Nema osobe na svijetu koja se ne bi obradovala ukusnim jelima spremljenim s ljubavlju. Ukoliko već niste smisliti šta da pripremite svom partneru na pravom ste mjestu.

U nastavku vam donosimo meni za Dan zaljubljenih. Naš meni za Dan zaljubeljnih sastoji se od predjela, glavnog jela i deserta. Odabrali smo ukusne, lagane i naravno zdrave recepte koji će vas zasititi i učiniti vaše romantično veče nezaboravnim.

Poklon za Valentinovo za nju i njega (10 ideja)

Predjelo

Naša preporuka je da veče započnete laganom salatom. Osim što se salate uglavnom lako i brzo spremaju, sadrže nutritivno bogate namirnice koje brzo sagorijevaju masne naslage i istovremeno daju osjećaj sitosti. Sa sastojcima se možete igrati, pa pripremite nešto od sastojaka koje vaš partner voli.

Ako ne volite eksperimentisanje, poslužite se nekim od naših prijedloga:

Glavno jelo

Za glavno jelo pripremite njegovo ili njeno omiljeno jelo. Kako god da ispadne, biće mu/joj drago da ste se potrudili i pokušali.

Ipak, evo i nekih naših prijedloga:

Desert za kraj

Slatko za kraj vaše romantične večere je uvijek dobra ideja. ZdraviJa ima sjajan recept za čokoladni puding koji se brzo i lako priprema i izuzetno je zdrav.

Svjetski dan čokolade: Veganski puding od tamne čokolade

Možda te zanima
vjezbe disanja

Evo i ostalih prijedloga:

Nadamo se da će vam naši prijedlozi pomoći da vaša romantična večera za Dan zaljubljenih prođe na najbolji mogući nači.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh