Woman.Comm Stay beautiful and healthy meet up – događaj inspirisan brigom o zdravlju, snu i odnosu prema sebi

Avatar photo
Woman.Comm

Još jedan uspješan događaj Woman.Comm Cluba je iza nas!

Prošlog petka su se članice Woman.Comm Cluba i druge divne gošće sastale na jednoj od naljepših lokacija u blizini grada Mostara kako bi zajedno uživale i razgovarale o važnosti pravilne ishrane, brige o ljepoti i zdravlju.

Woman.Comm
Woman.Comm

Druženje je bilo interaktivno i zabavno. Gošća govornica, Marijana Zubac, direktorica Nutricentra u Mostaru i voditeljica za regulaciju tjelesne težine, oduševila je prisutne svojim znanjem i strašću za dobrobit i zdravlje. Njezino predavanje je mnoge inspirisalo i podstaklo na razmišljanje o načinima održavanja ravnoteže i wellnessa u svijetu brzog tempa i zahtjevnih poslovnih okruženja. Marijana je strpljivo odgovarala na sva pitanja i dijelila korisne savjete koje će gošće sigurno s veseljem primijeniti u svojim životima.

Osim inspirativnog predavanja, sve dame su imale priliku sudjelovati u interaktivnom razgovoru te postaviti željena pitanja Marijani. Zajedno su istražile praktične alate i tehnike za održavanje zdravlja i životnog balansa. Kroz razgovor i dijeljenje iskustava, osnažile su sebe i jedna drugu, stvarajući snažne veze i prijateljstva unutar Woman.Comm zajednice.

Woman.Comm
Woman.Comm

„Kao osoba koja često prisustvuje ovakvim događajima smatram da je tim Woman.Comm Cluba izborom teme, prezentatora i ambijenta stvorio ugodan ambijent i atmosferu za druženje i interakciju osoba koje se većinom možda i ne poznaju. Drago mi je što sam imala priliku sudjelovati i radujem se novom susretu.“ izjavila je Maja Sušac, izvršna direktorica, Croatia osiguranje d.d. Mostar

Domaćin eventa, tim hotela Emporia obezbijedio je divnu dobrodošlicu i profesionalnu uslugu. Svi prisutni su imali priliku uživati i probati razne zakuske i slastice koje su pripremili.

Možda te zanima
vikend u prirodi

Vrijedni partneri Woman.Comm Cluba: Libresse, bioten, Gloria, Maramra i Meggle su se pobrinuli da sve gošće dočeka divan poklon. Događaj je podržao i tim online magazina ZdraviJa, magazina za inspiraciju, motivaciju i savjete o zdravim stilovima života.

„Woman.Comm STAY BEAUTIFUL AND HEALTHY meet up bio je nezaboravno iskustvo za sve nas. Uzbuđeni smo što smo imali priliku provesti vrijeme zajedno, dijeliti znanje, smijeh i podršku. Ovaj događaj nas je sve podsjetio koliko je važno ulagati u naše fizičko i psihičko zdravlje.“ poručila je direktorica Woman.Comm Cluba, Irena Miličević Vukoja.

Woman.Comm
Woman.Comm

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh