ZdraviJa i Lush kozmetika daruju za Halloween

Avatar photo
lush halloween

Halloween je praznik u kojem uživaju sve generacije, a sve zbog kostimiranih zabava, ukrašavanja kuće, ali i pripreme poklona za najmilije. Upravo u tom duhu darovanja za Halloween, magazin ZdraviJa i Lush kozmetika su za sve vas, naše vjerne čitaoce pripremili vrijedne poklone.

Riječ je, naravno, o sjajnim ručno pravljenim kozmetičkim proizvodima, a koji su dizajnirani u duhu Halloween-a. Najsrećnijima ćemo pokloniti dva puta po jedan paket Lush proizvoda.

Ono što je potrebno da uradite je da Facebook profilu ZdraviJa magazina u komentaru napišete koju kupku biste voljeli da dobijete, tagujete dva prijatelja koji bi takođe željeli da učestvuju u našem Halloween darivanju, te da šerujete post na svoj profil na Public.

U nastavku pročitajte koje je to mirisne sastojke Lush kozmetika koristila u svojoj specijalnoj liniji proizvoda, koji će sigurno probuditi sva vaša čula.

Bewitched – pjenušava kupka

Mačkasto dobra

macke macka noc vjesticaPromrdajte nosom i udahnite ovaj prepoznatljivi miris crnog ribiza. Nakon napornog dana ispunjenog letanjem na sve strane na metli, priredite kupku. Smrvite ovu malu macu pod mlazom tople vode za planinu mjehurića i uživajte okruženi uljima bergamota i tamjana.

Pogodna za vegane.

  • Kako koristiti

Smrvite pod mlazom tople vode za mnoštvo balončića!

Ectoplasm krema – „gola“ krema za tuširanje

krema za tusiranje

Za trenutke kada imate osjećaj odvojenosti od vlastitog tijela, ulja mandarine i grejpa pomoći će vam da se vratite u svijet živih. Dobronamjerna pjena od njegujućeg bademovog ulja i oživljavajuće Litsee Cubebe pomoći će vam da dođete sebi, dok ulja mandarine i grejpa osiguravaju da budete vedri cijeli dan i noć.

Monster's Ball  – bomba za kupanje

Stravično dobra

monster bomba za kupanje

Uz čudovišnu mješavinu ulja limete i nerolija osjećaćete se Franken-tastično cijelu noć. Priredite strašno dobru kupku i uživajte dok himalajska so i tamjan omekšavaju kožu, a ulje limete razbuđuje sva čula.

  • Kako koristiti

Jednostavno ubacite bombu za kupanje u kadu punu tople vode i uživajte u eksploziji boja i mirisa.

Možda te zanima
alkohol

Sparkly Pumpkin  – pjenušava kupka

Transformišite vrijeme za kupanje u bal

bundeva za kupanjeAko jedva čekate da odete na zabavu, skratite čekanje opuštanjem u pjenušavoj kupki s uljima borovnice i limete.

Pogodna za vegane.

  • Kako koristiti

Za velike količine najmekše pjene i kupanje koje se ne zaboravlja, dovoljno je smrviti pjenušavu kupku pod mlazom tople vode.

Tip: Za malo manje pjene smrvite pola bundevice.

Photos by: @lushcosmetics

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh