ZdraviJa July Favorites proizvodi i recepti

Avatar photo

Ekipa magazina ZdraviJa odlučila je da vam predstavi favorite za mjesec juli, pa smo se potrudili da izdvojimo naše omiljene proizvode koji su nas oduševili svojim kvalitetom, ali i recepte za zdrava i neodoljiva jela koja su naši čitaoci rado pripremali.

Antiseptična krema

Himalaya antiseptična krema djeluje umirujuće i ima antibakterijsko i antifungicidno djelovanje. Odlična je u tretmanu posjekotina, opekotina, osipa, čireva i gljivičnih oboljenja kože. U svom sastavu ima dosta prirodnih sastojaka kao što su: ekstrakt korijena indijskog broća, aloe veru, te sok listova konopljike. Pored svih navedenih dejstava i kvaliteta pomenute kreme, još jedan razlog zašto nam je ona trenutno omiljeni proizvod je zato što se trenutno nalazi na popustu.  U periodu od 20.7. do 20.8. 2017. aktuelan je i popust 10 odsto, samo u poslovnim jedinicama ZU Moja apoteka.

Soda bikarbona tablete

Već decenijama unazad soda bikarbona je namirnica koje svako domaćinstvo ima. Poznata je kao prah za sve i svašta, bilo da su to stomačni problemi, žgaravica, loš zadah, žuti zubi ili čak zarđala rerna ili šporet. Pored praha, mnogo je jednostavnije da je upotrijebite u obliku tableta, o kojima možete da saznate sve detalje ovdje.

BURЯA Sun proizvodi

Ono čime smo se posebno oduševili su BURЯA Sun proizvodi koji su napravljeni isključivo od prirodnih sastojaka, izuzetno su povoljni pri kupovini, a namijenjeni cijeloj porodici. Detalje o njihovim proizvodima možete pročitati na ovom linku.

Magnezijum hlorid gel

Većina nas je upoznata sa svim blagodetima magnezijuma za organizam, ali je bitno i to na koji način ga unosimo. ZdraviJa vam preporučuje Quick Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje. A zašto baš njega? Ovaj gel, koji je napravljen na bazi magnezijum hlorida primjenjuje se nanošenjem preparata direktno na kožu. Na taj način dolazi do postepenog oslobađanja magnezijuma i njegove potpune iskoristivosti i resorpcije u organizmu.

Zdrave proteinske palačinke

Mjesec juli smo rado zasladili zdravim proteinskim palačinkama, a na koji način ih i vi možete pripremiti, pronađite na ovom linku.

Možda te zanima
epilepsija kod odraslih

Zdrava nutela

Ako ste se odlučili da napravite palačinke i želite odličan recept i ideju čim da ih namažete, u julu smo pravili i fenomenalnu zdravu nutelu. Recept za ovaj neodoljivi namaz možete pronaći ovdje.

Uživajte u odabranim proizvodima i receptima koji su nas fascinirali u mjesecu julu i čitajte magazin ZdraviJa, jer ćemo se i dalje truditi da inspirišemo sva vaša čula na potpuno zdrav i prirodan način.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh