Deichmann sportski izazov: prijavi se i započni promjenu!

Avatar photo

Iako ograničeni uslovima za bavljenje sportom u omiljenim sportskim centrima i teretanama, proljeće je uvijek pravo vrijeme za novi početak i dobre promjene na sebi.

Kako bismo period pred nama iskoristili na najbolji način, iz kompanije Deichmann nam dolaze sjajne vijesti.

Naime, odlučili su da u naredna dva mjeseca kreiraju sportski izazov kojim motivišu sve one koji žele i trebaju neku promjenu na sebi. Najbolji način pronašli su u saradnji sa sportskim stručnjacima koji će biti na raspolaganju za personalne treninge i kompletan profesionalni pristup načinu ishrane i vježbanju.

Kako bi trening bio potpun, Deichmann će se pobrinuti i za sportsku opremu kojom će darivati trenere i osobe koje izaberu za sudjelovanje u izazovu.

Poznato je da Deichmann u BiH, pored bogate kolekcije obuće za sve generacije i cijelu porodicu, nudi i jedinstvenu kolekciju sportske obuće i torbi najpoznatijih svjetskih brendova: Adidas, Nike, Fila, Puma i Reebok.

KO MOŽE SUDJELOVATI U IZAZOVU?

Sve osobe sa područja BiH koje žele vidljivu i zdravu promjenu na sebi, sjajno i jedinstveno sportsko iskustvo, druženje i rezultate kojima će biti ponosni na sebe, ali i motivacija drugima.

KAKO MOŽETE SUDJELOVATI?

Pošaljite motivirajuću poruku, zašto je baš vaša priča jedinstvena i zašto želite promjenu klikom na DEICHMANN SPORTSKI IZAZOV

Možda te zanima
treniranje i prehlada

Imena dobitnika, dvije najsretnije osobe koje pošalju najoriginalniju poruku, tj. motiv koji će Deichmann trenere dodatno pokrenuti da zajedničkim snagama ostvarite najbolje željene rezultate bit će objavljena 31.5.2021. na Deichmann FB profilu i web stranici: www.volimocipele.ba

Stoga, budite brzi i inspirirani da pobijedite sami sebe

#DeichmannChallenge #PrijaviSeiZapocniPromjenuUzDeichmann

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh