Kako će vas zdravlje služiti u junu? – Mjesečni horoskop

Avatar photo

ZdraviJa mjesečni horoskop otkriće vam kada je vrijeme da povećate intenzitet treninga, a kada da usporite, koja hrana će vam odgovarati, a šta da izbjegavate. Preporuke iz horoskopa kombinujte sa svakodnevnim savjetima koje vam pružamo i vaše zdravlje će vam biti zahvalno.

Horoskop za jun

Ovan

Ovog mjeseca je moguć veliki pritisak na vas, ali vi ste Ovan i često uživate u izazovima. Međutim, da biste postigli sve čemu se nadate, moraćete da se brinete o sebi i zato kuvajte hranljive, zdrave obroke koji čine osnovu blagostanja. Vaši nivoi energije bi mogli opasti i možda ćete morati da usporite. Ukoliko imate utvrđenu rutinu vježbanja, nekoliko manjih izmjena može vam omogućiti da nastavite bez osjećaja da vam “ne ide”.

Bik

Električni Uran je sada u vašem znaku, tako da biste trebali biti mudri i osigurati vašem nervnom sistemu dodatnu pažnju. Budući da će ova besmrtna planeta putovati kroz vaš znak narednih sedam godina, korisno je jesti hranu koja hrani nerve. Dodaci kao što su vitamini B, riblje ulje i magnezijum, mogu vam pomoći da ostanete mirni i pozitivni, bez obzira na to u kakvoj ste situaciji. Venera, vaša wellness planeta, 13. juna ulazi u vašu kućnu zonu, te će vas to potencijalno inspirisati da posvetite vrijeme sebi i svom izgledu.

Blizanci

Sunce je u vašem znaku do 21. juna, tako da možete osjećati napetost i spremnost za preuzimanje bilo kakvog izazova. Sa pozitivnim Jupiterom koji nastavlja da se kreće kroz vaš wellness sektor, osjećaj povjerenja i osnaživanja može vam omogućiti da ostvarite sjajne stvari. Potrebno je da izbjegavate masnu ili uljanu hranu, jer Jupiter ima veze sa jetrom i ako je preopterećen mogao bi se osjećati sporo i nemoćno. Svježa hrana i zdrave masti, uz puno vježbanja, riješiće sve vaše unutrašnje probleme.

Rak

Ekspanzivni Jupiter, vaša wellness planeta, nalazi se u vašem sektoru za zabavu, tako vas kosmos ohrabruje da napravite vrijeme za opuštanje. Ovo može biti veoma dobro za vaše zdravlje. Štaviše, ako uživate u sportu, a posebno u konkurentnoj varijanti, naredne sedmice i mjeseci mogu biti odlični za učestvovanje u takmičenjima. Pobjeđivaćete i osjećati se sjajno, a napetosti će se otapati.

Lav

Vaš wellness sektor pokazuje prilično intenzivan fokus već neko vrijeme i ova faza se nastavlja. On vas podstiče da ili preuzmete punu odgovornost za svoje zdravlje ili da idete u suprotnom smjeru i ignorišete ga. Nadamo se da ćete se odlučiti za prvu opciju i odvojiti vrijeme da redovno vježbate. Ukoliko se suočavate sa nepoznatim simptomima obavezno potražite pomoć od svog ljekara. Što više truda uložite u sebe, više ćete dobiti zauzvrat.

Djevica

Iako ste se osjećali energičnim i željnim da učinite nešto za vaše zdravlje, možda bi bilo pametno da ne idete previše brzo. Ukoliko vam se u narednom periodu desi pad u energiji, to bi moglo učiniti da ne pravite onoliko napretka koliko želite. Nastavite sa disciplinom ali nemojte biti suviše grubi prema sebi.

Vaga

Sa eteričnim Neptunom u vašoj wellness zoni na duži rok, postavićete neke ciljeve. Ukoliko nemate ciljeve, ništa se značajno neće promijeniti. Stoga, ako trenutno nemate planove da ostanete fit, ovo može biti dobar trenutak da ih napravite.

Škorpija

Osjetljivi Chiron, planeta iscjeljenja, omogućiće vam da postanete svjesni gdje vaše zdravstveno pitanje zaista leži. Znajte da vaše tijelo nije uvijek glavni krivac. Možda ćete se osjećati kao da dugujete sebi život u punom potencijalu, a to bi iziskivalo suočavanje sa mnogim pitanjima. Osim toga, za vas je takođe važno da ste u vrhunskoj kondiciji.

Strijelac

Nemirni Uran je sada u vašoj zdravstvenoj zoni, a kosmos vas ohrabruje da se brinete o svom nervnom sistemu i njegujete ga zdravom hranom. To može značiti konzumiranje više vitamina B, ribljeg ulja ili drugih zdravih masti i minerala, kao što je magnezijum. Ukoliko se držite ovih preporuka, to može da vam obezbijedi prepreku za stres i pomogne vam da obuzdate napetost. Duga šetnja je idealno rješenje za vaš fit izgled.

Možda te zanima

Jarac

Sa suncem u vašem wellness sektoru do 21. juna, možda ćete biti spremni da napravite uvid u trenutni nivo svoje kondicije i donesete neke nove odluke. Ovo može biti dobro vrijeme za gledanje stvari u perspektivi jer će vam to pružiti jasniju sliku o tome gdje vaši prioriteti zaista leže. Ako vam je potrebna pomoć u kreiranju fitnes rutine, odličan početak bi bio unajmljivanje ličnog trenera. Možda ćete imati tendenciju da izgubite interesovanje za stvari koje nisu sinhronizovane sa vašim glavnim ciljevima, tako da bi razgovor sa drugom osobom mogao biti od velike pomoći.

Vodolija

Imate sve predispozicije da vam postane teško da se držite dijete u ovom mjesecu. Takođe vam može postati teško da se držite rutinskog treninga. Vaša energija nije na uobičajenom nivou i zato usporite kako biste i dalje bili zadovoljni sobom i svojim napretkom.

Ribe

Iako si možete priuštiti malo mimoilaženje rasporeda, vaša odlučnost će spriječiti usporavanje napretka. Ukoliko imate nekoga koga želite impresionirati, to bi moglo da vas u velikoj mjeri motiviše. Društveni život vas poprilično čini zauzetim i to bi mogao biti jedan od razloga zašto vam motivacija za trening nikada ne jenjava. Ipak, znajte da je odmor u pravom trenutku, pola zdravlja!

Izvor: horoscope.com

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh