Vodite računa o intimnoj higijeni, svaki dan

Avatar photo

Redovna intimna higijena je od izuzetnog značaja za opšte zdravlje svakog od nas, pogotovo ženskog dijela populacije. Sa ciljem da obezbijedi pravilnu higijenu intimne regije kod žena, Esensa je plasirala proizvod – Hypervag Intim gel, koji ublažava osjećaj neugodnosti uzrokovan upalom, svrabom ili peckanjem.

 

Hypervag Intim gel je formulisan na bazi uljanog ekstrakta kantariona i pantenola u bioadhezivnoj podlozi. Preporučuje se njegova primjena kao dopuna u terapiji upala i infekcija intimne regije praćenih pojačaninim sekretom i svrabom, ali i preventivno, u cilju održavanja intimne higijene, naročito osobama koje su sklone čestim infekcijama.

Kantarionovo ulje ima antibakterijsko, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo na kožu i sluzokožu. Bitno je naglasiti da vaginalna primjena proizvoda na bazi kantarinovog ulja neće poremetiti prirodnu vaginalnu floru. Uz dodatak pantenola, Hypervag Intim gel podstiče regeneraciju oštećene sluznice i otklanja neprijatnosti koje se javljaju prilikom isušivanja vaginalne sluznice kod hormonskog disbalansa ili u menopauzi.

Zahvaljujući bioadhezivnim svojstvima podloge, Hypervag Intim gel oblaže sluznicu čime se ubrzava njeno zacjeljenje i omogućava postepeno i kontinuirano oslobađanje djelujućih sastojaka. Gel se takođe preporučuje za obnavljanje vaginalne i cervikalne sluzokože oštećene usljed različitih degenerativnih procesa ili zračenja.

Možda te zanima
odeca od algi

Nikada nije kasno da se prema svom zdravlju počnete odnositi na odgovorniji i pravilniji način. Već danas posjetite poslovnice Moje apoteke i kupite Hypervag Intim gel, te spriječite buduće infekcije i oštećenja vaginalne sluzokože. Prirodni sastojci ovog gela momentalno će ublažiti neprijatne tegobe a vi ćete nam biti zahvalni.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh