Horoskop za JUL- Astrolog Jasmina Mitrović

Avatar photo
jul

Jul nam počinje veoma zanimljivo. Već prvog dana meseca imaćemo tri planetarna aspekta. Ovo je dan u kojem možete imati značajne spoznaje, vesti i informacije koje dolaze do vas. Takođe, možete imati važne razgovore i doneti odluke u vezi vaše budućnosti. Sunce u konjukciji sa Merkurom donosi aktivaciju važnih planova i ideja. Budite prisutni ovog dana posebno ako vam se pojavljuju neke ideje ili predlozi od strane drugih ljudi. I Merkur i Sunce imaju sjajan aspekt prema Jupiteru pa je ovo dan u kojem se stvari koje očekujete u vezi zakona, zvaničnih dokumenata, sertifikata, obrazovanja odvijaju u vašu korist. Takođe, dobro je i pokrenuti takve teme ovog dana, ali i kupovinu nekretnine, automobila, planiranje putovanja, edukacija i rešavanje zakonskih pitanja. Sjajno je vreme za kontakt sa strancima i povezivanjem sa inostranim tržištem.

Možda vam bude interesantno: Eliminišite stvari iz života u odnosu na to koji ste horoskopski znak

Drugog jula nas očekuje napet aspekt između Venere i Urana koji će doneti test za emotivne odnose i pitanje vrednosti. Neki emotivni odnosi lako mogu naići na konflikt koji će odvesti u raskid ili razvod. Potrebno vam je više slobode, te ukoliko ne napravite kompromis odnos će se znatno promeniti. Posebno oni koji su u dužim vezama ili brakovima dobijaju potrebu da se oslobode ograničavanja. Ukoliko ste željni avantura i nepredvidivosti onda vam ovaj aspekt može pomoći da se upustite u pustolovine i rizike. Možete imati neočekivane izdatke i troškove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmina M (@jasminam.yassessential)


Od sedmog do jedanaestog jula očekujte pregršt ideja, nalet kreativnosti, dosta informacija i razgovora. Planeta komunikacije, Merkur, imaće najviše aktivnosti ovih dana, što se dovodi u vezu sa donošenjem odluka, administracijom i ugovorima. Takođe, aktuelna su planiranja putovanja, važni razgovori i aktivacije ideja. Neke stare projekte završavate, sa nekim prekidate dalju saradnju, a novi projekti su na pomolu. Dobro razmislite i odlučite da stavite tačku na nešto što vam zadaje više muka nego koristi. Ove dane najviše mogu osetiti osobe u znaku ili podznaku Blizanci, Device, Ovnovi i Škorpije.

Petnaestog jula očekujte neočekivano. Javlja vam se veća potreba za slobodom i promenama. Idealno je da nešto važno odlučite i objavite svetu.

Možda te zanima
cigare stetnost

U ponedeljak, 17. jula očekuje nas mlad mesec koji će biti idealan za pokretanje porodičnih pitanja, nekretnine i selidbe, kao i polja privatnog biznisa. Prati ga kvadrat između Merkura i Jupitera koji nagoveštava dosta načina i puteva kako možete realizovati svoje planove. Otvaraju se mogućnosti za putovanja, povezivanje sa inostranstvom i usavršavanjem. Sve što ima veze sa tradicionalnim, domaćim proizvodima, negom i brigom, hranom i slično, povećava šanse za uspeh.

jul
astrolog

Dvadesetog jula bićemo veoma senzitivni, bez jasnoće i fokusa. Ovog dana imaćemo veoma izazovan aspekt između Marsa i Saturna te ne planirajte nikakve važne događaje jer se možete naći pred velikim izazovima i iskušenjima. Pojavljuju se okolnosti, ljudi i situacije kao posledica vaših prošlih akcija ili ne preuzimanja odgovornosti. Sve što budete pokušavali nailaziće na zid i prepreke. Fokusirajte se na najteže zadatke i obaveze i budite dosledni i disciplinovani. Na taj način možete uspeti da prevaziđete sve negativnosti ili barem ublažite njihovo dejstvo.

Subota, 22. Juli ali i dan kasnije  ulazite u konflikti odnos sa osobom koja vam predstavlja neku vrstu autoriteta. Javljaju se strahovi i otpor ka promenama. Dobro je započeti neku krucijalnu transformaciju i napraviti rez u vezi nekog odnosa, navike ili ponašanja. Izbegavajte nasilne osobe i opasne situacije. Sunce je na poslednjem stepenu a Venera se okreće u retrogradni hod pa su zavrzlame i prekidi u emotivnim odnosima i te kako moguće i prisutne. Sve nerešene situacije u vezi odnosa u finansija isplivavaće na površinu u narednim nedeljama. Ako mislite da ste nešto završili i ostavili iza sebe, varate se, ponovo ćete se naći u situacijama u kojima ne želite biti.

Krajem jula, 27. u mesecu neke odnose ćete pokušati izgladiti. Takođe, možete spontano imati susrete sa osobama koje dugo niste videli i stupiti u kontakt sa onima sa kojima se duže vreme niste čuli. Dan kasnije Merkur menja znak i ponovo će fokus biti na poslu i zdravlju.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh