Banjalučki polumaraton rame uz rame sa svjetskim trkama

Avatar photo

Trkači odbrojavaju još samo 3 dana do starta na 4. Banjalučkom polumaratonu koji obara sve rekorde po prijavama, a organizatori su odlučili da ih, zajedno sa svim gostima i navijačima, obraduju specijalno dizajniranom mobilnom aplikacijom, koja Banjaluku približava modernim svjetskim trendovima u svijetu tehnologije.

Naime, za aplikaciju Vivia Run&More Weekend, koja će omogućiti svima da prate svaki detalj trke, bila je zadužena kompanija Prointer ITSS.

O značaju aplikacije na pres konferenciji koja je održana danas u prostorijama Robokids centra u Banjaluci, govorili su Bojan Vujić, izvršni menadžer kompanije prointer i Goran Ćorić, predsjednik Uprave 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Kako funkcioniše i šta donosi aplikacija?

Istakli su da će svi učesnici i gosti skidanjem ove besplatne aplikacije na svoje telefone, dobiti online vodič kroz sportske, edukativne i zabavne aktivnosti događaja.

Live Tracking je opcija po kojoj se ova aplikacija izdvaja od sličnih na tržištu, jer će ljubitelji trčanja i navijači moći da selektuju svoje favorite i uživo prate njihova prolazna vremena.

Takođe, kako su naglasili, aplikacija nudi brojne informacije i sadržaj – od pregleda i rezultata trka, mape staza, programa kompletnog festivala, najvažnijih informacija, kalendara prijateljskih trka, te do vodiča do najbitnijih lokacija u Banjaluci.

Iz direkcije ovog značajnog sportskog događaja ističu da je ove godine mnogo novih stvari koje prate samu trku, te da su srećni što iz godine u godinu rastu i uz značajne tehnološke inovacije, dosežu nivo velikih svjetskih trka. Aplikacija je prilagođena za iOs i Android platforme.

Možda te zanima
wellness

Softver za prepoznavanje trkača na fotografijama

Pored aplikacje, kompanija Prointer upotpunila je događaj sa još jednim novitetom. Riječ je o softveru za prepoznavanje trkača na zvaničnim fotografijama događaja, koji će omogućiti svim učesnicima polumaratonske i štafetne trke da se na brz način pronađu na zvaničnim fotografijama jednostavnim unosom trkačkog broja na stranici Banjalučkog polumaratona.

Još malo i vidimo se na stazi!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh