Ideje za ljetni bullet journal

Avatar photo

Ljeto već uveliko traje, a svi ljubitelji sunca ne mogu biti srećniji. Prošla je jako iscrpljujuća zima i svi su spremni za toplije vremenske prilike. Ljetni bullet journal će vam omogućiti da se prebacite na ljetni način razmišljanja i podignete svoje raspoloženje!

Sljedeći bullet journals-i neka samo budu inspiracija za vaš dnevnik. Nikada ne kopirajte u potpunosti, već samo “posudite” tuđu ideju. Sve što će vam biti potrebno jesu boje, flomasteri ili markeri, u zavisnosti od toga šta preferirate.

Takođe, budite sigurni da će vam trebati i lenjir. Iako će sveska koju kupite možda imati tačkice ili druge pomoćne parametre, lenjir će vam biti potreban kako bi vam sve bilo raspoređeno onako kako ste vi zamislili.

Sveska koju možete koristiti u ove svrhe može imati tačkice kao što se vidi na slikama, a može i biti potpuno prazna. Upotreba sveske sa tačkicama vam neće samo olakšati i ubrzati pravljenje bullet journal-a, već ćete je moći i koristiti mnogo više nego što ste očekivali, zbog njenog jednostavnog dizajna.

Za bilo koga ko voli minimalistički stil, ovo su zaista odlični prijedlozi! Ovi bullet journals-i sadrže razne boje, ali zadržavaju i pravo onih koji ne vole previše šarenila te boje koriste samo za bitne obaveze koje nikako ne smiju zaboraviti.

Nekoliko jednostavnih ideja dovelo je do prelijepih, preglednih dnevnika za svakoga. Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju i napraviti svoj lični bullet journal za ovo ljeto. Ukoliko se odlučite na ovaj korak, podijelite svoj bullet journal sa nama tako što ćete nam poslati fotografiju istog na naše profile na društvenim mrežama.

Možda te zanima
lubenica

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh