Napici koji će vam istopiti salo i sačuvati zdravlje

Avatar photo
Napici koji će vam istopiti salo i sačuvati zdravlje

Sigurno vam je poznato da zdravom ishranom i redovnim vježbama možete da držite kilograme pod kontrolom. Takvim načinom života sigurno ćete prevenirati razne vrste bolesti i svoj organizam učiniti što je moguće zdravijim. ZdraviJa se potrudila da vam osmisli i pripremi recepte za zdrave napitke koji će istopiti vaše salo ali i sačuvati dragocjeno zdravlje.

Ovi napici, prepuni zdravih sastojaka koji su nutrtitivno bogati vitaminima i mineralima, se brzo i lako pripremaju i preukusni su za konzumiranje. U receptima možete koristiti svježe ili zaleđeno voće i povrće, a količinu odredite opciono i po potrebi.

Pripremate ih tako što sve sastojke stavite u vodu i ostavite da odstoji, kako bi voće i povrće pustilo aromu i sve neophodne nutrijente. Najbolje je da napitak pripremite uveče, ostavite u frižideru preko noći i konzumirate sutradan.

U nastavku možete besplatno preuzeti infografiku na kojoj smo vam pripremili koje su to dobitne kombinacije sastojaka za mršanje i zdravlje vašeg organizma.

Prijatno i uživajte!

Možda te zanima
Barbi

Napici koji će vam istopiti salo i sačuvati zdravlje

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh