Otkrijte tajnu dobrog izgleda Meghan Markle

Avatar photo

Craig McNamee, trener nove princeze Meghan Markle, koji s njom vježba već tri godine otkriva na koji način Meghan postiže ovako dobar izgled.

Nije tajna da mlada princeza obožava trenirati i održavati svoju figuru vitkom. U njenu fitnes rutinu spadaju joga, trčanje, teretana, te ostale vježbe koje joj privatni trener zada.

Prema riječima McNamee-a, ova slavna glumica je veoma posvećena zdravom životu i treningu. „Prioritet joj je kondicija, te je izuzetno fokusirana na svoje zdravlje. Čim stigne u teretanu, ona se „baca“ na posao i ne zna za riječi „neću“ i „ne mogu“, te zaista uživa u tome.“

@vanityfair.com

Kada je počeo da je trenira, Meghan je već bila u odličnoj formi i njih dvoje su odmah prešli na viši nivo. Na njen već postojeći trening i rutinu su dodali još jedan 45-minutni režim vježbanja koji je radila 3-4 dana sedmično, i to rano ujutru kako bi stekli rutinu, te postavili vježbanje kao prioritet u njenom životu.

Uveo joj je treninge sa dosta ponavljanja (od 20-25 puta) sa manjom težinom. Ovakav način vježbanja je pogodan za poboljšavanje gustine kapilara i cirkulacije, te je protok krvi kroz mišiće odmah bolji. Dok se vježbe ponavljaju, tijelo koristi i masnoću što dovodi do smanjenja tjelesne težine i „zatezanja“ mišića. Sudeći po Meghaninom izgledu, ova McNamee-ova metoda je bila itekako učinkovita.

„Generalno gledano, fokusirali smo se na cijelo tijelo. Pogotovo kada je počela spremati ulogu za seriju „Suits“ jer smo tad morali obratiti posebnu pažnju na njeno držanje,“  kaže McNamee.

Možda te zanima
njega biljaka zimi

@gettyimages.com

Sada kad Markle živi kraljevski život, prestali su trenirati zajedno, ali McNamee zna da ona neće odustati od vježbanja i svakodnevnog treniranja jer joj je zdravlje važan aspekt života. „Bitno je da održava vježbe koje smo naučili zajedno i da ih nastavi raditi istim ili sličnim intenzitetom koji smo imali do sad.“ Dodaje McNamee na kraju.

Featured image: Pool/Getty Images

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh