Propolis kao snažan saveznik u očuvanju zdravog organizma

Avatar photo

Promjene vremena i nagle promjene temperature mogu dovesti do prehlade, a usljed oslabljenog imuniteta organizma čovjeka. U takvim slučajevima ZdraviJa se uvijek trudi da vam savjetima o hrani, proizvodima i suplementima uvijek predloži nešto za korištenje na prirodnoj bazi.

thepaleosecret.com

Ukoliko patite od grlobolje, preporučujemo vam upotrebu Propollete strong pastila koje su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog djelujućeg principa.

Propolis, zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog djelovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija, bilo da je njihov uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Propollete strong pastile su obogaćene aromama eukaliptusa i mentola i daju prijatan osjećaj svejžine u grlu. Preporučuje se njihova primjena kod bola u grlu, kašlja, infekcija i iritacija sluzokože usta i grla.

dailyhealthpost.com

Ono što je za ZdraviJu prednost ovog proizvoda je to što je formulisan bez konzervanasa i šećera, te u svom sastavu sadrži niskokalorijski zaslađivač steviju, koja je jedina prirodna zamjena za šećer. To je ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana, bezbjednija je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata na organizam.

Standardizovani ekstrakt propolisa sadržan u pastilama u potpunosti ispoljava sva pozitivna dejstva ovog pčelinjeg proizvoda na ljudski organizam. Za jačanje kompletnog imunološkog sistema on je najbolje iz prirode, a tome u prilog govore i klinička ispitivanja koja su na nekoliko konkretnih antibiotika dokazala da su oni efikasniji kad se uzimaju s propolisom nego kad sami djeluju.

Možda te zanima
tuberkuloza

Propolis može biti potencijalni alergen, ali upotrebom standardizovanih ekstrakata, svedena je na minimum mogućnost pojave alergijskih reakcija. Ove pastile se čak mogu koristiti i svakodnevno, u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha.

Propollete strong se preporučuju:

  • kod bola u grlu i kašlja
  • kod infekcija i iritacija sluzokože usta i grla
  • u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha

Prirodni sastojci, laka i bezbjedna svakodnevna upotreba, razlozi su da se odlučite za kupovinu Propollete strong pastila.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh