Now Reading
Propolis kao snažan saveznik u očuvanju zdravog organizma

Propolis kao snažan saveznik u očuvanju zdravog organizma

Promjene vremena i nagle promjene temperature mogu dovesti do prehlade, a usljed oslabljenog imuniteta organizma čovjeka. U takvim slučajevima ZdraviJa se uvijek trudi da vam savjetima o hrani, proizvodima i suplementima uvijek predloži nešto za korištenje na prirodnoj bazi.

thepaleosecret.com

Ukoliko patite od grlobolje, preporučujemo vam upotrebu Propollete strong pastila koje su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog djelujućeg principa.

Propolis, zahvaljujući visokoj koncentraciji flavonoida koje sadrži, predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog djelovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija, bilo da je njihov uzročnik bakterija, virus ili gljivica.

Propollete strong pastile su obogaćene aromama eukaliptusa i mentola i daju prijatan osjećaj svejžine u grlu. Preporučuje se njihova primjena kod bola u grlu, kašlja, infekcija i iritacija sluzokože usta i grla.

dailyhealthpost.com

Ono što je za ZdraviJu prednost ovog proizvoda je to što je formulisan bez konzervanasa i šećera, te u svom sastavu sadrži niskokalorijski zaslađivač steviju, koja je jedina prirodna zamjena za šećer. To je ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana, bezbjednija je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata na organizam.

Standardizovani ekstrakt propolisa sadržan u pastilama u potpunosti ispoljava sva pozitivna dejstva ovog pčelinjeg proizvoda na ljudski organizam. Za jačanje kompletnog imunološkog sistema on je najbolje iz prirode, a tome u prilog govore i klinička ispitivanja koja su na nekoliko konkretnih antibiotika dokazala da su oni efikasniji kad se uzimaju s propolisom nego kad sami djeluju.

See Also

Propolis može biti potencijalni alergen, ali upotrebom standardizovanih ekstrakata, svedena je na minimum mogućnost pojave alergijskih reakcija. Ove pastile se čak mogu koristiti i svakodnevno, u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha.

Propollete strong se preporučuju:

  • kod bola u grlu i kašlja
  • kod infekcija i iritacija sluzokože usta i grla
  • u cilju neutralizacije neprijatnog zadaha

Prirodni sastojci, laka i bezbjedna svakodnevna upotreba, razlozi su da se odlučite za kupovinu Propollete strong pastila.

 

© 2021 ZdraviJa magazin. Sva prava pridržana.

Scroll To Top