U Beogradu održana prva Zdravija Mediteranska Piazza

Avatar photo
zdravija piazza ambijent

U organizaciji Zdravija magazina, 6. juna u prelepom ambijentu Happy House-a u Beogradu održana je prva Mediteranska Piazza (VIDEO), okupivši oko 80 gostiju, među kojima su se našli istaknuti influenseri i predstavnici medija.

Partneri događaja, Garnier, Tak, Porsche, Wellness, Argeta Veggie, Bakina tajna, Grand kafa, Gin Mare i Rosa, omogućili su da atmosfera bude na najvišem nivou, pružajući savršenu kombinaciju zdravog života i uživanja.

zdravija piazza grand

zdravija piazza

Happy House je za ovu priliku transformisan u autentičnu mediteransku piazzu. Mirisi lavande i ruzmarina, topli tonovi boja i lagana muzika stvorili su ambijent koji je sve prisutne momentalno transportovao na sunčane obale Mediterana. Posetioci su uživali u opuštenoj atmosferi, uz zdravu hranu i osvežavajuće napitke koji su podsećali na letnje dane provedene na moru.

Garnier je predstavio svoje najnovije proizvode za zaštitu kože od sunca, a posetioci su imali priliku da isprobaju proizvode i dobiju analizu kože i stručne savete od predstavnika ovog brenda.

zdravija piazza garnier

Tak je, osim ukusne hrane, unio i dozu takmičarskog duha ovom događaju. Naime, organizovan je blind tasting novih krekera, gde su gosti imali priliku da učestvuju u uzbudljivom takmičenju prepoznavanja novih ukusa. Najbrži učesnici koji su pravilno identifikovali ukuse osvojili su vredne nagrade, među kojima je i putovanje u Veneciju za dvoje.

zdravija piazza gosti

piazza gosti

Porsche je svojim prisustvom dodao notu luksuza, izloživši najnoviji model Taycan električnog automobila, koji je izazvao oduševljenje među gostima. Elegancija i sofisticiranost koje Porsche predstavlja, savršeno su se uklopile u atmosferu događaja.

Wellness nam je pripremio degustaciju svojih najnovijih proizvoda, pružajući gostima zdravu, slatku užinu. Grand kafa je, kao i uvek, bila tu da razbudi prisutne uz poruku Hajde da imamo vremena, dok je Gin Mare ponudio osvežavajuće koktele na bazi džina inspirisane mediteranskim biljem.

piazza

Možda te zanima
daunov sindrom

Za dodatnu zabavu, na događaju je bio i karikaturista koji je crtao karikature gostiju, pružajući im jedinstvene uspomene na ovaj događaj, a prisutni su mogli da kupe Finesa knjige i obogate svoju kućnu biblioteku.

Mediteranska Piazza je bila više od događaja. Bila je inspiracija za sve prisutne da usvoje zdraviji način života i neguju svoje telo i um.

wellness piazza

piazza detalji

zdravija piazza bakina tajna

Uz podršku naših dragih partnera, stvorili smo zajednicu koja deli iste vrednosti i strasti. Hvala svima koji su bili deo ovog nezaboravnog događaja. Radujemo se budućim susretima i novim prilikama da zajedno promovišemo zdrav i kvalitetan život.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh