Uz Adidas Alphabounce oslobodite svoju strast za trčanjem

Avatar photo

Da li ste oduvijek željeli da uživate dok trčite i osjećate lakoću bez ikakvih prepreka za vaše performanse? Vrijeme je da probate adidas Alphabounce patike za trčanje!

Upravo sa Alphabounce modelima u posljednjih nekoliko godina adidas je napravio iskorak kada su u pitanju patike za trčanje. Alphabounce modeli su prve patike za trčanje kod kojih inovacije i savremen dizajn ne isključuju jedno drugo.

Dizajnirane su pomoću tehnologije za snimanje kretanja koja proučava pokrete stopala kako bi se stvorila optimalna podrška i udobnost. Besprijekorni mrežasti materijal koji se prostire na područjima podrške kreiran je kako bi se osiguralo prilagođavanje pri svakom koraku prilikom trčanja.

Pored toga, inovativna jastučasta zaštita prilikom odskoka od površine pruža poboljšanu udobnost i fleksibilnost.

Alphabounce modeli su više od patika za trčanje. Namijenjene su za različite površine, od traka za trčanje, sportskih sala do gradskih ulica. Idealne za sportiste koji ne žele samo da trče nego da dominiraju u sportu kojim se bave.

Zbog savremenog dizajna bez šavova, adidas Alphabounce modeliomogućavaju vrhunske preformanse i sa pravom nose prefiks ALPHA.

Možda te zanima
hodanje

Idite korak dalje i oslobodite svoju strast za trčanjem. Trčite da dominirate!

Adidas Alphabounce modeli su dostupni u Sport Vision radnjama širom Bosne i Hercegovine ili u online prodavnici.

 

© 2023 ZdraviJa magazin. Sva prava pridržana.

Povratak na vrh