Vrijedni pokloni za najposebnije trenutke

Avatar photo
poklon

Jedan od najuzvišenijih osjećaja u životu jedne žene sigurno je trudnoća, ali i prvi dolazak bebe u majčino naručje. Gotovo svaka buduća majka mašta o tome da sačuva uspomene na najljepše trenutke dok je čekala da donese svoje čedo na ovaj svijet, ali i da zaključa uspomene koje će stvarati sa svojom bebom i porodicom tokom bebinog života.

Osluškujući potrebe trudnica i porodilja, kompanija Pharma Maac kreirala je posebne poklone koje su simbolično nazvali „Mamin Dar“ za trudnice i „Bebin Dar“ za porodilje.

Ako ste i vi poželjeli da imate ove posebno kreirane poklone, ZdraviJa je tu da vam ostvari želje. U nagradnoj igri koju smo kreirali sa kompanijom Pharma Maac, možete osvojiti vrijedne poklone. Više o nagradnoj igri možete potražiti na Facebook i Instagram profilu magazina ZdraviJa, a kakve to poklone možete osvojiti, čitajte u nastavku.

„Mamin Dar“ za trudnice

trudnice

Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu posmatra promjene na svom tijelu i s veseljem isčekuje dolazak djeteta. A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, tu je „Dnevnik trudnoće“ koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost bilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta.

Poklon paket, simbolično nazvan „Mamin Dar“, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.

„Bebin Dar“ za porodilje

porodiljeNajljepši trenuci sa bebom brzo lete, a kako ne bi otišle zaboravu „Kofer uspomena“ dizajniran je sa idejom da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života bebe.

Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za određivanje idealne temperature vode firme Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima.

Možda te zanima
vikend u prirodi

U saradnji sa firmom Bojprom, unutar oba poklona će se naći poseban vaučer sa popustom na dječiju opremu.

Više informacija o podjeli paketa Mamin i Bebin dar, kao i informacije o načinu i mjestu iskoristivosti kupona, potražite na Facebook profilima Pharma Maac i Weleda.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh