11 citata koji će vas inspirisati

Avatar photo

Od motivacionih mantri do fraza sa kojima se veoma lako možete poistovijetiti, ovi citati dodaće klasični, suptilni dio inspiracije vašem današnjem danu. Uz pomoć instagram blogera, ZdraviJa je pronašla 11 najboljih citata na tablama koje smo vidjeli u posljednjih nekoliko mjeseci. Bez obzira da li vam je potreban podsjetnik, smijeh ili savršeni Pinterest Pin, ove slike su sve što vam je potrebno.

Hrana za misli

Ne možete da podnesete pomisao da ostavite svoj telefon? Ovaj citat sa profila Debrossa će vas podsjetiti da ponekad skrenete misli sa ekrana koji vam se nalazi na dlanu.

Budite divlji i slobodni

U krevetu ste do 9:30? Ova čudesna mudrost “Night Girls In”-a će vas podstaknuti da razmišljate više o uživanju u trenutku, a manje o stvarima koje opterećuju vaš um.

Preduzmite akciju!

Svako ima (najmanje) jednu stvar na svojoj listi želja. Ovaj post Popflexa motiviše nas da izaberemo “dan jedan” a ne frazu “jednog dana”.

Budite zahvalni

Praznici nisu jedina prilika da se zahvaljujemo i budemo zahvalni. Ova motivaciona (a da ne pominjemo koliko divna) ploča kod Bethany Grace promoviše ideju da cijenite sve što imate.

Iskoristite dan

Bez obzira da li je 1. januar ili sredina ljeta, uvijek možete okrenuti novi list. Zahvaljujući ovom postu Erin Falacho, uvjereni smo da je sve što nam je potrebno šolja čaja i nježan miris kako bismo imali savršeni novi početak.

Prijateljski podsjetnik

Nikad ne zaboravite koliko vrijedite. Ova poruka Jenesse Wait je savršeni dodatak vašoj kancelariji ili bilo kom drugom mjestu kada vam je potrebno da se podsjetite na svoj potencijal.

Ušuškajte se, ponekad

Kada je vreme tmurno, iskoristite ga da ostanete u toplini svoga doma. Ova poruka koju smo pronašli kod ElskeBody govori nam da je u redu ponekad se brinuti samo o sebi.

Ne brinite previše

Budite srećni! Cipele, rumenilo, vruć kakao i marshmallows su samo neki od razloga zašto  trebamo kao prioritet staviti to da se osjećamo dobro, kaže My secret fashion diary.

Nađite ljude koji vam odgovaraju

Jednostavna i minimalistička, ova tabla kod Kaylyn Van Driesum je lijepa kao i njena poruka: Okružite se svojim dobrim prijateljima i porodicom!

Možda te zanima
mobilne aplikacije za opustanje

Budite strpljivi (ili bar pokušajte)

Ova smiješna ploča DefywithDena je savršena za ljubitelje avokada. Kao dobra misao, i dobre stvari trebaju vremena.

Nikad nije prekasno

Mi smo se oduševili porukom Words & Co. Januar nije jedini mesec za nove početke. Krenite 1. februara (ili 2. ili 28. ili bilo koji drugi dan) to je sve u redu.

Stavite i vi ove zabavne, inspiracione i motivacijske poruke na svoje društvene mreže i tagujte nas!

Vaš Zdravija tim

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh