Barbie smoothie- idealan letnji napitak

Avatar photo
Barbi

Hi Barbie! Ceo svet je poludeo za novim filmom o najpoznatijoj lutki na svetu – Barbi. Puno ime, ove svetske miljenice, je Barbara Millicent Roberts. Od nastanka popularne igračke do danas, Barbi je promenila preko 200 karijera. Bila je astronaut, veterinar pa čak i predsednik!

Svaka devojčica je sigurno imala makar jednu ovakvu lutku. Ono što je vratilo Barbiku na velika vrata je njena ekranizacija. Godinu dana pred izlazak filma, počela je da se dešava čarolija. Razni brendovi su kreirali svoje kolaboracije sa Barbi, čak su i društvene mreže dobile svoje AI efekte kako bi bilo koja osoba izgledala kao Barbika.

barbi
@pinterest

ZdraviJa je u dubini duše idalje devojčica, koja obožava lutke. Zbog toga je odlučila da sa tobom podeli recept za Barbie smoothie koji je idealno rešenje za letnje dane.

Sastojci

1 banana

50g borovnica

1 šolja ovsenog mleka

50g malina

Možda te zanima
caj za pritisak

barbi

Način pripreme

Sve od sastojaka ubacimo u blender. Ostavimo da se sve dobro sjedini. Prespemo naš smoothie u čašu i GOTOVO! Imamo Barbi roze napitak koji će ovo leto učiniti boljim. I da ne zaboravimo, naravno, ovaj smootie je veoma zdrav!

Možda vam bude interesantno: Sok od CELERA lek za sve bolesti

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh