Dnevni horoskop – Zdravlje

Avatar photo

Od danas, magazin ZdraviJa će vam prenositi šta to zvijezde kažu i koje savjete za unapređenje vašeg zdravlja imaju za vas. Čitajte dnevni horoskop i pratite nas i dalje!

Ovan

Vaša potreba da se osjećate neophodno i korisno vas tjera da neumorno radite kako biste ispunili svoje ciljeve ili ciljeve drugih. Ovo je izvanredan kvalitet koji je intenzivno favorizovan od strane našeg modernog društva, ali se zaustavite i realno pogledajte šta to čini vašem organizmu i tijelu. Stižete li na trening? Da li preskočite obrok ili jedete nezdravo zbog vašeg gustog rasporeda? Znajte da je zdravlje ipak na prvom mjestu.

Bik

Uz današnju planetarnu energiju, lako ćete se podsjetiti na vaše zdravstvene ciljeve. Imate ih zacrtane, zar ne? Pojam ravnoteže, objektivnosti i zdravog životnog stila apsolutno vas karakteriše. Dodajte tome radikalnu energiju današnjih planetarnih aspekata i osjetićete da će se određene promjene uskoro desiti. Održavajte svoj um spremnim za važne odluke sa puno odmora, zdrave ishrane i puno, puno vode.

Blizanci

Iskoristite najbolje iz loše situacije tako što ćete potražiti dublje značenje i ostati fokusirani na svoje ciljeve. Testirajte svoju snagu kada vježbate i dajte priliku onom dijelu vas koji želi da nastavi dalje.

Rak

Tokom trenutnog tranzita osjetićete neobične i pozitivne impulse ove nedjelje. Novi načini obavljanja običnih stvari motivišu vas da napredujete i proširite svoje horizonte. Pokušajte da primijenite ovu energiju na vašu ishranu i učinite je zdravijom i raznolikijom. Ukoliko ovo učinite, više ćete uživati ​​u svakom obroku. Na primjer, umjesto mesa pokušajte napraviti obrok sa tofu sirom. Umjesto mlijeka u kafi probajte mlijeko od soje.

Lav

Penjanje prema gore ponekad u velikoj mjeri pomaže da zaista uživate u dobrom pogledu “odozgo”. Današnja planetarna energija unapređuje vašu sposobnost da vidite čašu na pola punu i ljepotu svakodnevnog okruženja. Poboljšajte ono što radite za svoje zdravlje time što ćete uzeti u obzir način na koji volite da se osjećate i trudite se da podstičete ovo stanje života onim što jedete.

Djevica

Današnje planetarno usklađivanje čini ovu sedmicu pogodnom da shvatite da imate pravo da budete svoji. Dajte sebi dozvolu da radite ono što zaista želite. Ovo će nesumnjivo uključiti nešto za vaše tijelo – masažu, čas joge, gurmanski obrok u omiljenom restoranu i slično. Neka vaše tijelo zaista bude dio vas. Osjećajte svoja osjećanja tijelom – dajte sebi dozvolu da ga napokon probudite!

Vaga

Inovativna energija današnjeg aspekta čini vas na mnogo načina optimističnijim u vezi budućnosti. Međutim, možda ćete biti ispred svog vremena. Koncentrišite se na ovdje i sada. Dajte najbolji mogući poklon svojim potrebama. To znači puno vode, puno kvalitetnog odmora i puno organske hrane za vaše tijelo. Znajte da vas trening puni pozitivnom energijom, te ga nemojte preskočiti.

Škorpija

Planetarni aspekt dana obezbjeđuje vam korisnu energiju. Te male stvari koje želite da postignete ali nikako ne uspijevate, biće vam izuzetno lake ako otvorite kreativnu energiju koja vam je sada dostupna. Uopšteno, želite da se osjećate sigurno i zdravo. Zbog toga pokušajte da trenirate u teretani i da budete predvidivi i dovoljno jednostavni da to radite skoro svaki dan. Na taj način ćete bez problema postići svoje zadivljujuće fitness ciljeve.

Strijelac

Osjećaćete burnu energiju, ne samo danas već u narednih nekoliko mjeseci, a to će oblikovati način na koji ispunjavate svoje ciljeve. Jedan od razloga zašto ponekad izgleda kao da ne prihvatate ovu vrstu dinamičke energije je zato što to uvijek uključuje neke promjene, a vi niste poznati po fleksibilnosti! Evo nagovještaja za vaš budući uspjeh: Konzumiranje više vode povećava tu fleksibilnost!

Možda te zanima
koliko sna je dovoljno

Jarac

Današnja planetarna energija može vas učiniti svjesnim izražavanja i disanja. Ovo vam može pružiti značajan korak u pravcu kretanja vašeg fitnes režima! Izaberite nešto što volite da radite, a što uključuje svjež vazduh: Planinarenje, pješačenje, vožnju biciklom, plivanje, trčanje – i to uradite! Shvatite šta svjež vazduh radi za vaša pluća.

Vodolija

Dom, porodični život i mir. Koliko je važna uloga koju ova energija igra u vašem životu, teško je da bilo ko zna, ali možete napraviti razliku u pogledu načina na koji živite jednostavno time što će vam dom postati prioritet i mjesto gdje usmjeravate svu vašu energiju, dok god vam to odgovara.

Ribe

Očigledno je da su svi roditelji ljubazni prema svojoj djeci jer maju priliku da vide svijet kroz oči djeteta koje vas izvlače sa stolice i vode na podove kad god ste oko njih. Ipak, igra sa djecom se ponekad može učiniti napornom za vaše tijelo! Prva stvar o kojoj trebate razmišljati kada se ne osjećate najbolje fizički je voda – da li pijete dovoljno vode svaki dan? Ovaj element zdravog načina života nikada ne može biti prenaglašen.

Izvor: horoscope.com

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh