EsenBak Probiotik za neproblematičnu probavu

Avatar photo

Jako je malo ljudi koji baš nikada nisu imali problema sa probavom. Sigurno vam se već dešavalo da odete na putovanje i da vas usljed promjene klime ili neodgovarajuće ishrane muči zatvor ili pak dijareja. Takođe, ukoliko ste započeli sa dijetom, konzumiranjem antibiotika ili ste prosto promijenili neke svoje uobičajene dnevne navike, nemojte se začuditi što vaš crijevni trakt ne funkcioniše normalno.

Postoje brojni načini da se riješi problem probave, ali su probiotske kapsule definitivno najpraktičnija i najsigurnija solucija. ZdraviJa vam stoga ovaj put preporučuje EsenBak Probiotik kapsule obogaćene prebiotikom inulinom. Inulin stimuliše aktivnost probiotika i tako pozitivno utiče na crijevnu floru i cjelokupno zdravlje digestivnog sistema. EsenBak Probiotik kapsule pored inulina čini 5 specifičnih probiotskih sojeva koji su otporni na djelovanje želučane kiseline a svoje pozitivno dejstvo ispoljavaju naseljavajući crijeva.

Probiotici su zapravo dobre bakterije koje sprečavaju kolonizaciju patogenih bakterija, pomažu varenje hrane i resorpciju hranljivih sastojaka iz crijeva. EsenBak Probiotik se preporučuje kod dijareje (bez obzira čime je uzrokovana), tokom i nakon upotrebe antibiotika i u svim drugim situacijama kada je narušena ravnoteža crijevne flore.

Samo jedna kapsula dovoljna je da se primijeti dejstvo, a ova količina važi kako za odrasle osobe tako i za djecu stariju od 3 godine. EsenBak Probiotik kapsule se preporučuju i zdravim osobama koje žele preventivno da zaštite crijevnu floru i ojačaju imunitet.

Možda te zanima
detoks posle praznika

Ukoliko ste odlučili da zauvijek riješite problem sa probavom, posjetite Moja Apoteka web shop i odmah poručite EsenBak Probiotik kapsule te ne zaboravite da se držite propisanog načina upotrebe!

Za još korisnih savjeta koji će unaprijediti vaše svakodnevno zdravlje, čitajte i dalje magazin ZdraviJa.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh