Evo šta će vam efikasno smanjiti bol u sinusima

Avatar photo
bol u sinusima

Imate li problema sa sinusima, teško dišete? Ako je vaš odgovor potvrdan, tada ste na pravom mjestu, jer ZdraviJa donosi efikasno prirodno rješenje protiv upale sinusa. Saznajte kako efikasno smanjiti bol u sinusima.

Upala sinusa je otečenost nosne i sinusne sluznice koje se događa zbog alergija, virusne ili bakterijske infekcije. Upala sinusa može biti akutna ili hronična, ali je u svakom slučaju neugodna i bolna te ju je bitno liječiti.

Ono što smo isprobali kao provjereno dobar preparat, koji je sastavljen od prirodnih sastojaka je SINUXIN.

Šta je Sinuxin i zašto baš njega da odaberete?

SINUXIN za disajne puteve 3C Pharma je koncentrat od 13 aktivnih tvari, strogo odabran za njihovu učinkovitost na disajnim putevima i disajnim sistemima u organizmu (sinusi, nosne šupljine).

SINUXIN vrećice, preparat prirodnog porijekla koji će vam pomoći da prebrodite upale gornjih disajnih puteva. Ublažava upale respiratornog sistema, olakšava iskašljavanje, doprinosi olakšanju disanja.

Eukaliptus globulus doprinosi smanjenju upalnih stanja respiratornih puteva i bronhija i pridonosi odgovarajućem i laganom dahu.

Andrographis pridonosi respiratornoj udobnosti, te olakšava disajne probleme.

Riječ je o ekskluzivnom višenamjenskom kompleksu koji je pogodan za djecu od treće godine života. SINUXIN je 100% prirodni preparat koji djeluje na sve vrste sinutitisa.

bol u sinusima

Simptomi koje otklanja:

  • bol u predjelu čela ili između očiju,
  • alergije disajnog sistema,
  • bol u gornjim zubima,
  • osjećaj punine u licu,
  • začepljen nos.
  • brzo olakšava tegobe, prirodni je antiseptik i antihistaminik, te jača imunitet.

Sastav: Fruktoza, prah soka od manga, aditiv maltodekstrin, ekstrakt eukaliptusa, N-acetil-L-cistein, ekstrakt andrographisa, Bromelain, aroma manga (2,5%) (sulfit), ekstrakt kurkume, kvercetin, ekstrakt majčine dušice, ekstrakt sjemena grejpfruta, ekstrakt bora, ekstrakt vrbe, zaslađivač sukraloza, ekstrakt crne rotkve, magnezijum oksid, esktrakt crnog bibera.

Način primjene:

Odrasli: 1 vrećica, 2-3 puta dnevno

Možda te zanima
odmor

Djeca (od 3 godine): 1 vrećica, 1 puta dnevno

Razblažiti 1 vrećicu u dovoljnoj količini vode ili soka. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu.

Mjere opreza: Ne savjetuje se trudnicama, dojiljama, osobama koje imaju alergiju na salicilne derivate, osobama sa žučnim kamencima.

Nadamo se da će vam ovi savjeti biti od koristi kada je u pitanju liječenje sinusitisa, te da ćete smanjiti bol u sinusima.

Možda vam bude interesantno i ovo: Zašto nastaje sinusitis i kako ga liječiti?

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh