Horoskop: Red flags u ljubavnim vezama na koje treba obratiti pažnju

Avatar photo
ljubavne veze horoskop

Da li ste nekada bili u naizgled savršenoj vezi i odjednom se pojavila takozvana red flag kod vašeg partnera? Velike su šanse da je i ranije bilo znakova upozorenja, ali ih tada niste prepoznoli. Verovali ili ne, tu vam može pomoći upravo astrologija.

Naime, ukoliko unapred znate na koje potencijalne crvene zastavice treba obratiti pažnju (na osnovu horoskopskog znaka), manja je verovatnoća da ćete ih prevideti ili ignorisati.

Iako neki znaci dobijaju više kritika od drugih, nije sve tako crno-belo. Svaki znak zapravo ima dobre i loše osobine, i svaki ima svoje crvene zastavice.

Ukoliko ste svesni tih crvenih zastavica, znaćete na koji način da radite na njima i razvijete zdravu vezu. Ili, ako vaš partner odbija da se promeni, znaćete kada je vreme da odete.

soulmate

Pored toga, važno je znati i da nije baš uvek druga osoba problem – možda ste vi ti koji u vezi šaljete crvene zastavice, pa bi trebalo da znate mračnu stranu i svog znaka.

Hajde da saznamo koje su to loše osobine svakog od znakova zodijaka.

Ovan: Ne ume da kontroliše emocije

Ovnovi se brzo naljute i mogu eksplodirati u trenutku. Obično su uvek na ivici i spremni su da se svađaju oko bilo čega, čak i malih stvari, poput izbora filma koji ćete zajedno gledati.

Ako ne uspevaju da kontrolišu svoj temperament, verovatno ćete se stalno osećati kao da ste u svađi ili da hodate po jajima kako ih ne biste iznervirali.

Umesto da i vi vičete, mirno objasnite svoju perspektivu – manja je verovatnoća da će do svađe doći ukoliko ste bar vi mirni i prisebni.

Bik: Tvrdoglavost

srodna dusa

Bikovi su izuzetno tvrdoglavi. Oni će se uvek držati svojih duboko ukorenjenih stavova, što može biti veliki problem u vezi. Naime, sve zdrave veze podrazumevaju određeni nivo kompromisa.

Ako osećate da uvek pristajete na sve što oni žele da biste izbegli beskorisnu raspravu (jer se neće povući), vreme je da nešto promenite. Pokušajte im objasniti da veza ne može biti jednostrana i da moraju biti malo fleksibilniji.

Blizanci: Skloni tračanju

Blizanci su pričljivi, pa se lako upuštaju u tračarenje. Iako su neki tračevi bezazleni, poput rasprave o najnovijem holivudskom paru, to može prerasti u pričanje drugima iza leđa.

Na kraju krajeva, najpoznatiji stereotip o Blizancima je taj da su dvolični. Ukoliko pričaju loše o svojim prijateljima pred vama, možda isto rade i iza vaših leđa.

Rak: Povučenost

ljubav pravila

Rakovi imaju tvrd oklop. Obično se smatraju ljubaznim i brižnim, jer to i jesu, ali samo kada ih upoznate. Kada su u društvu onih koje ne poznaju ili gde im nije prijatno, mogu biti izuzetno povučeni i nesigurni. Ukoliko kažete nešto što im se ne sviđa, oni će se verovatno odmah povući ili odbijati da pričaju o tome.

Lav: Previše fokusiran na sebe

Lavovi su poznati po tome da vole biti u centru pažnje, ali ponekad to može da im udari u glavu. Možda ćete primetiti da uvek stavljaju svoje potrebe i interese ispred drugih ili da žele da pričaju samo o svojim problemima. Mogu zahtevati konstantnu potvrdu i komplimente.

Devica: Nerealni standardi

Device su perfekcionisti, što je korisna osobina u mnogim situacijama, na primer na poslu ili u školi. No, Device ponekad mogu preterati i kriterijume postaviti tako visoko da je gotovo nemoguće dostići ih.

Ništa i niko ne može biti dovoljno dobar da ispuni njihova očekivanja. Mogu raskinuti s nekim zbog malih, nebitnih stvari, samo zato što žele da njihov partner bude savršen.

Vaga: Opsednuta ljubavnim vezama

srodna dusa horoskop

Vage žele uvek imati partnera, pa su neretko serijski dejteri. Oni često skaču iz jedne veze u drugu. Naravno, niko ne želi biti samo rezervna opcija, ali veći problem je to što Vage ne mogu da nauče kako biti same ako su konstantno u vezi.

Ako izlazite sa Vagom, pokušajte da idete polako. Pitajte ih o istoriji njihovog ljubavnog života kako biste razumeli da li zaista žele da izlaze sa vama ili će se zadovoljiti bilo kim samo da bi bili u vezi.

Škorpija: Tajnovitost

Škorpije su misteriozne, što ih čini magnetima za partnere i obožavaoce. Kao vodeni znak, veoma su emotivne, ali svoja osećanja drže duboko zakopana.

Možda te zanima
mobilne aplikacije za opustanje

Dakle, iako vas mogu intrigirati i privući, imaćete mnogo poteškoća da ih zapravo upoznate.

Strelac: Previše impulsivan

ljubav horoskopski znakovi

Strelčevi su vrlo zabavni, ali ne razmišljaju uvek o stvarima koje su važne. Uvek su u potrazi za sledećom avanturom i sjajni su u velikim stvarima – poput biranja u koju zemlju bi trebalo da otputujete zajedno – ali preskaču ključne detalje, poput rezervacije smeštaja.

Ukoliko ste osoba koja voli da ima plan, njihova impulsivnost može izazvati probleme u vezi. Uživajte u njihovoj spontanosti i pozitivnom stavu, ali budite spremni da vi preuzmete veći deo odgovornosti kada su u pitanju ozbiljne odluke.

Jarac: Opsednut poslom

Jarac je najveći radoholičar. Toliko voli da radi, da je gotovo uvek spreman odreći se zabave zarad posla i može biti gotovo nemoguće naterati ga da se opusti. Čak i na odmoru, uhvatićete ga kako proverava poslovni mejl.

Međutim, jedina stvar koju Jarac voli više od posla je raspored, pa možete upravo to da iskoristite i pomognete mu da planira određeno vreme kada mora ostaviti telefon ili kompjuter i raditi nešto zabavno.

Vodolija: Previše racionalna

ljubavni zivot horoskop

Biti racionalan definitivno nije loša stvar, ali Vodolije mogu doći do tačke da budu toliko racionalne i izgube kontakt sa vlastitim emocijama. Dakle, verovatno će imati problema sa izražavanjem emocija ili neće znati kako da reaguju kada im kažete kako se vi osećate. Takođe, možda će biti teško pročitati ih ili znati šta misle, jer često deluju odsutno.

Ribe: Žive u snovima

Ribe su sanjari, što može značiti da ponekad teško prihvataju realnost. Mogu imati tako idealističnu sliku o tome kako žele da im veza izgleda da će ih stvarnost razočarati.

Ribe su znak koji očekuje da njihov život bude kao Diznijev film, gde sve završava srećno do kraja života. Osim toga, Ribe ponekad mogu biti toliko zaokupljene sanjarenjem, da nikada ne krenu u akciju.

Nadamo se da vam je naš današnji tekst bio zabavan (i koristan), a možda će vam biti zanimljivo i da pročitate Kako razgovarati o seksualnim fantazijama sa vašim partnerom.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh