Kako kristali pomažu Victoriji Becham da ostane pozitivna?

Avatar photo
kristal

Postoji razlog zašto uspješne žene, među kojima je i Victoria Beckham, često govore o meditaciji, svjesnoj prehrani i svijesti uopšte. One nose teret uspjeha na svim poljima života. Da bi ostale na vrhu, potrebno im je vrijeme za pauzu, razmišljanje i oslobađanje od stresa. Victoria ima jedan trik koji joj pomaže da održi svoju svijest. Gdje god da ide, ona sa sobom nosi kristal.

Kako kamen može postati najvažnije stvar u vašem životu i na koji način vam to pomaže pročitajte u nastavku teksta.

viktorija bekam
@victoriabeckham

Svijest djeluje tako što vas dovede u sadašnji trenutak. Vježbanje pažnje zahtijeva svjesne misli o svijetu koji vas okružuje. Duboko udisanje i razmišljanje o stvarima na kojima ste zahvalni, pomaže vam da budete pažljiviji. Za Victoriu, podizanje kristala ima isti efekat.

Ovo prelijepo kamenje se danas najčešće nosi kao nakit, a možete ih držati pored kreveta, na poslu ili bilo gdje gdje vam je potreban protok pozitivne energije. Smatra se da kristali posjeduju veliku energiju, a prema nekim vjerovanjima da su čak i ljekoviti. Oni nude mir i spokoj koji vam omogućava da se usredsredite na sadašnji trenutak. Fokus na pojedine kristale može unijeti određena dobra u vaš život. U svijetu je otkriveno više od 4 hiljade kristala.

kristal
@healingcrystals.com

Mnoge uspješne žene na svom radnom stolu drže kristal citrin, poznat kao kristal uspjeha. Osim što je odličan za održavanje psihičke usmjerenosti, izdržljivosti i samopoštovanja, ovaj prelijepi žuti kamen podstiče optimizam, privlači bogatstvo i pomaže da se ono održi. Takođe, pomaže pri eliminisanju noćnih mora.

Victoria kristalima pripisuje svoju vještinu za upravljanjem svojim užurbanim životom. Jednostavno sagledavanje svijeta oko nje i fokusiranje na vjeru koju je podarila svom kristalu pomaže joj da održi svijest na sadašnjosti.

Kako Victoria koristi kristale za uspjeh?

Victoria koristi crni opsidijan, poznat još kao staklena lava. Nastaje brzim izlaskom lave iz vulkana, zbog čega i ima najviše moćne energije. Ona vjeruje da je on štiti od negativnosti. Kad god drži kamen ili ga nosi sa sobom, ona neće biti negativna niti će nečija negativnost uticati na nju.

Možda te zanima

kristal
@mysticwish.co.uk

Ona ima zbirku kristala koji joj pomažu da riješi svakodnevne probleme. Korišćenje kristala za svijest pomoći će vam da svoju pažnju usmjerite na stvari i ljude koji su vam bitni.

Vjera u kristale nije ništa novo. Ona postoji još iz perioda Mesopotamije kada su se kristali koristili za ozdravljenje, prosvjetljenje i ispunjenje.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh