Najinspirativniji healthy instagram profili

Avatar photo

Ukoliko ste u potrazi za idejama za zdrav obrok, trening ili samo tražite motivaciju da počnete ili nastavite živjeti zdravo, obavezno zapratite sljedeće profile.

Raw Amanda

Amanda je vegan koji isključivo jede sirovu hranu, te svoje obroke fotografiše i objavljuje na društvenim mrežama. Njene fotografije privlače pažnju mnogih jer su pune jarkih i veselih boja, te ostave gladnog svakog posjetioca. Ako ste među onima koji žele da se upuste u avanturu kuhanja sirove hrane, recepte možete pronaći i na njenom blogu.

Amelia Freer

Ponekad je ipak potrebna i riječ stručnjaka. Upravo zato vam preporučujemo da posjetite i Amelijin profil. Ona je po profesiji nutricionista a autor je i nekoliko kuvara koji su širom svijeta postali bestseleri.

Fully Raw Kristina

Za sve one koji su se iz zdravstvenih i drugih razloga odlučili za sirovu ishranu, treba definitivno da zaprate pomenuti profil. Kristina je djevojka koja već godinama jede isključivo sirovu hranu, te svoje recepte i savjete rado dijeli sa svima, pogotovo na svom youtube kanalu koji prati preko 850 hiljada ljudi.

Kayla Itsines 

Sigurni smo da Kaylu već uveliko pratite. Ipak, podsjećamo vas da njen online community broji više od 10 miliona žena koje su uz Kaylu postale zdravije, zgodnije i najbitnije od svega, samouvjerene. Ona je vrhunska fitnes instruktorka koja je napravila poseban plan vježbanja koji traje svega 12 sedmica. Na svom profilu, ona redovno postavlja fotografije vezane za trening i fitnes.

 Adriene Louise

Možda te zanima

Ljubitelji joge već odavno poznaju Adriene a oni koji još nisu praktikovali ovaj sport će to zasigurno početi nakon što posjete njen profil. Ona posjeduje youtube kanal gdje redovno objavljuje videe svojih treninga kako za početnike, tako i za one iskusne yoga majstore.

Deliciously Ella 

Ella je izuzetno poznata u svijetu zdravlja i društvenih mreža. Mlada preduzetnica iz Londona, hrani se plant-based ishranom, te svoje recepte i savjete dijeli na ličnim profilima. Ona već ima nekoliko objavljenih kuvara koji sadrže nevjerovatne recepte, te savjete i preporuke vezane za vegansku ishranu.

Ovo su samo neki od profila mladih, uspješnih žena koje rasprostranjenost društvenih mreža koriste na najbolji mogući način – da promovišu zdravlje. ZdraviJa će i ubuduće za vas izdvajati samo najbolje. Čitajte nas!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh