Prijedlozi TV sadržaja za ovu jesen

Avatar photo

S obzirom na to da se skratio dan i predstoji nam hladniji period, uskoro ćemo mnogo više vremena provoditi u kući zamotani u dekicu uz omiljeni topli napitak i televizor.

Saznali smo da u okviru m:tel TV paketa možete do kraja oktobra 2019. godine besplatno aktivirati i zatim besplatno uživati u Pickbox serijama do kraja godine.  stoga smo se potrudili da vam izdvojimo neke od najzanimljivijih naslova uz koje ćete uživati ove jeseni i zime.

Batist

Britanska detektivska serija Batist prava je poslastica za sve ljubitelje krimi serija. Žulijen Batist je na odmoru u Amsterdamu, u posjeti svojoj ćerki koja se nedavno porodila.

Ali zbog besposlice uskoro postane nervozan, pa se sastane sa komandirkom policije u Amsterdamu koja ga uputi na slučaj nestale prostitutke. Batist se uskoro nađe uronjen u tamu kriminalnog podzemlja u Četvrti crvenih fenjera i otkrije složenu mrežu prevara i laži.

Crvene sjenke

Riječ je o hit krimi seriji Crvene sjenke francuske produkcije koja u sebi ima elemente drame i romantike. Radnja se zasniva na događaju iz prošlosti, naime 1993. godine, petogodišnja Klara biva oteta, a otmičari su za njen povratak tražili veoma visoku otkupninu.

Tokom primopredaje novca, došlo je do krvoprolića, Klarina majka je poginula, a Klara je nestala. U 2018. godini, 25 godina kasnije, policajka Aurore, Klarina starija sestra, pronalazi tragove koji dokazuju da je Klara živa u Italiji, bez znanja o tome ko je i šta joj se dogodilo.

Aurore uspjeva da pronađe Klaru i da je uvjeri da se vrati kući. Njen povratak unosi nemir u porodicu, a veoma brzo na vidjelo počinju da izlaze mračne tajne iz prošlosti.

Uvod u anatomiju

Četrnaest sezona bezvremenske serije Uvod u anatomiju, koja je proglašena najboljom medicinskom dramskom serijom svih vremena stigla je i u Pickbox. Bolnica Grey Sloan Memorial u haosu je nakon oluje, Meredith je suočena s jako teškom odlukom koja će uticati na život njoj voljene osobe, Callie je šokirana Arizoninim nevjerstvom, a Richardov je život u velikoj opasnosti.

Možda te zanima
odmor

Uhvati Šortija

Stigla je i nova sezona crno-humorističke kriminalističke serije s glumačkim zvijezdama Rejom Romanom i Krisom O'Daudom u glavnim ulogama. U trećoj sezoni gledamo Majlsa u okrutnijoj verziji, dok pokušava da se probije u Holivudu.

Moć

Nova sezona glamurozne krimi drame stiže od producenta 50 Senta takođe vas očekuje u Pickbox videoteci. Pošto ga je bivši partner i najbliži prijatelj izdao, Džejms “Duh” Sent Patrik traži osvetu – a vjeruje kako je upravo uspjeh najbolje oružje za to.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh