Pulmint prirodna inhalacija za sve uzraste

Avatar photo

Sezona prehlada i virusa je uveliko u toku. Ukoliko se borite sa hroničnim kašljem i začepljenim nosom, sve što vam treba jesu Esensini Pulmint proizvodi.

Pulmint sirup je formulisan na bazi biljnih ekstrakta koji pomažu kod upala gornjih disajnih puteva praćenih kašljem. Ekstrakt lista bršljana i tinktura timijana razređuju viskozni bronhijalni sekret i olakšavaju iskašljavanje. Prisustvo propolisa čini ovaj sirup prvom linijom odbrane kod bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija, a ujedno jača i odbrambenu sposobnost organizma. Zahvaljujući svom sastavu, sirup se preporučuje kod tegoba koje prate i hronični pušački kašalj.

Ukoliko je vaš problem produktivni kašalj i tegobe koje prate upale sluzokože disajnih puteva, pravi izbor za vas je Api Pulmint sirup. Najzastupljeniji sastojci ovog sirupa su korijen jagorčevine koji u ovom slučaju olakšava iskašljavanje, timijan koji vrši funkciju antiseptika i propolis koji jača imunitet. Prirodni pčelinji med upotpunjuje terapijski efekat sirupa i daje mu veoma prijatan ukus.

Pulmint kapi služe za vlažnu inhalaciju i sadrže kombinaciju etarskih ulja koja pojačavaju lučenje bronhijalne sluzi, razređuju gust i ljepljiv sekret i olakšavaju njegovo iskašljavanje. Sadrže i mentol, koji zajedno sa etarskim uljima djeluje antiseptično i protivupalno na gornje i donje disajne puteve sve do najsitnijih bronhija. Ove kapi blago dezinfikuju vazduh i šire prijatan miris kedrovine, zbog čega su između ostalog idealne i za osvježavanje prostorija.

U slučaju da vam je potrebna hitna pomoć i da niste u prilici da se adekvatno i posvećeno liječite, pulmint fresh inhalator za nos koristi se kao instant pomoć kod začepljenog nosa i otežanog disanja. Udisanjem bogatog mirisa etarskih ulja se olakšava disanje, smanjuje otok i sekrecija iz nosne sluzokože. Podjednako je efikasan kako kod prehlade i kijavica, tako i kod simptoma alergija. Pulmint fresh inhalator za nos je u praktičnom stik pakovanju, jednostavan za upotrebu i staje i u najmanju torbu ili džep.

Možda te zanima
starbucks

S obzirom da prehlade i virusi itekako stvaraju tegobu i u mišićima i zglobovima, Esensa je plasirala Pulmint gel. Pulmint gel je namijenjen za utrljavanje na kožu grudi i leđa (suva inhalacija) u slučaju prehlade, glavobolje, bolnog grla i kašlja. Odličan efekat ima i u smanjenju tegoba u mišićima i zglobovima, koji se postiže utrljavanjem gela na ciljna mjesta. Veoma je prijatnog mirisa, a mogu ga koristiti i starija djeca i odrasli.

Problemi poput začepljenog nosa i hroničnog kašlja vrlo često znaju biti dugotrajni i iritantni. Kao takvi vas mogu sprečavati u izvršavanju svakodnevnih aktivnosti, te je izuzetno bitno da ih se što prije riješite. Pulmint proizvodi su idealno prirodno rješenje koje će vas vratiti na pravi put i ponovo učiniti zdravim i sposobnim za produktivnu svakodnevicu.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh