Sestre Budimir te pozivaju na prvi i najveći Fitwell show na Balkanu

Avatar photo
sestre budimir

Prvi i najveći Fitwell (fitness + wellness) show pod nazivom Follow. Grow. Glow!, održaće se 14. septembra 2024. godine u Beogradskoj areni. Ovaj jedinstveni događaj organizuju najpoznatije fitness influenserke na Balkanu – Janka i Milica Budimir.

Posetioci će imati priliku da otkriju puno značenje dobrog osećaja tokom jednodnevnog događaja posvećenog zdravlju i wellbeing-u. Na jedinstven način, sestre Budimir će vas voditi kroz inovativne tematske fitness i wellness zone, pune uzbuđenja, pozitivne energije i zanimljivih izazova.

Program uključuje prvi live trening sa Milicom i Jankom, panel-diskusiju na temu fizičkog i mentalnog zdravlja žena, vođenu meditaciju sa Marijom Hadžović (Harmonija duše), Q&A sesiju sa sestrama Budimir, dnevnu žurku, te razne aktivacije i sadržaji u sponzorskom gradu.

Gosti panel-diskusije takođe su istaknute ličnosti i stručnjaci u svojoj oblasti, a uključuju Dunju Jovanić, Jelenu Stanivuković, Nemanju Milovića i Anu Petrović.

Sestre Janka i Milica Budimir, pionirke fitnessa na Balkanu, počele su svoju karijeru pre 15 godina u maloj sali za treninge u Banjaluci. Danas su inspiracija za preko 50.000 žena koje su prošle njihove treninge putem online programa, a koji prati najveće svetske fitness trendove. Njihova strast prema zdravom životu i fitnessu sada dolazi do vas i na ovom spektakularnom događaju u Beogradu.

Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja. Pridružite nam se u Beogradskoj areni 14. septembra 2024. godine i otkrijte novi nivo zdravlja, sreće i energije sa sestrama Budimir!

Možda te zanima
yoga poze za nadutost

Za dodatne informacije i kupovinu ulaznica posetite www.sestrebudimir.com/fitwell.

Događaj su podržali brendovi Porsche, dm, Wellness, L’oreal, Rosa, Crux i mnogi drugi.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh