ZdraviJa box – idealan partner u kreiranju zdravih životnih navika

Avatar photo
box

Sa prvim danima decembra, osim snijega i praznika, uzbuđeni smo i oko kupovine poklona dragim ljudima. Ne znate šta biste poklonili svima onima koje volite? ZdraviJa zna! Ukoliko želite da upotpunite zdrave navike proizvodima koji će vam uljepšati svakodnevicu ili ako vam je potrebna motivacija da se okrenete zdravijim stilovima života, kreirali smo unikatan box proizvoda koji će vam u tome i pomoći.

Kako bismo vam olakšali početak zdravog života pripremili smo vam BOX koji sadrži sve potrebno za zdraviji početak godine! Obradujte sebe i najdraže novim i jedinstvenim proizvodima!

box

ZdraviJa box sadrži:

  • Zdjelicu za zdravi doručak ili užinu
  • Majicu za trening
  • Termos za zdravu kafu ili čaj
  • Flašicu za vodu za trening
  • Ceker za kupovinu

Kreirali smo unikatan poklon sa specijalno dizajniranim proizvodima koji će vas garantovano motivisati na putu ka zdravijem životu.

ZdraviJa box sadrži ceker koji će vam biti od koristi pri kupovini zdravih namirnica, majicu idealnu za fizičku aktivnost koju volite, zdjelicu za vaš omiljeni zdravi doručak, užinu ili grickalice, termosicu sa receptom za mirisnu zdravu kafu, ili čaj, te bocu sa nekoliko sjajnih recepata za osvježavajuću detoks vodu.

ZdraviJa box moći ćete poručiti putem ZdraviJa webshopa od ponedjeljka, 9. decembra. Neka vam ZdraviJa box bude idealan partner u kreiranju zdravih životnih navika!

box

box

box

Možda te zanima
njega biljaka zimi

termos

ceker

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh