Astrolog Jasmina Mitrović – retro Merkur i sve što nam donosi sa sobom

Avatar photo
retro Merkur

Ima li neko od vas retro Merkur u Devici ili Vagi? Vi ste najviše prozvani! Šta nam donosi, ovaj važan period retrogradnosti saznajte u nastavku.

retro Merkur
@jasminam.yassessential

Sutra Merkur ulazi u znak Vage, znak balansa i harmonije, znak braka i odnosa. Ako neko najviše misli, priča i živi odnose onda je to definitivno znak Vage, kao i svi mi koji nemamo taj natalni položaj u periodu Merkura u Vagi okupirani smo ovim temama. Da li su to poslovne saradnje, ortakluci, ulazak u brak ili neki emotivni odnos, ili razmatranje istog (koliko dajemo a koliko dobijamo), tek sve će se to pokrenuti u ovom periodu.

Merkur će se kretati znakom Vage da bi se 10. septembra okrenuo retrogradno i vratio u znak Device. Šta to znači? Iako će vam biti potrebno da imate odnos, da imate partnera, nekoga, kada se vrati u znak Škorpije preispitaćete svoje odluke.

Biće vam potrebno da znate koliko zaista na nekoga možete da računate! Šta to neko zaista daje i koliko ulaže sebe u odnos sa vama. Nećete padati više na slatkorečivost Merkura u Vagi, koji itekako ume sa rečima, osvaja i šarmira…Pitaćete se šta vi imate od tih lepih reči?

Možda vam je samo to i potrebno, da sa nekim razmenite lepu komunikaciju, poruke i slatke razgovore. Ukoliko vam nisu dovoljne reči već i konkretna dela, dok Merkur bude prolazio znakom Device stavićete tačku na neke odnose, organizovati, analizirati, preračunati, rasčlaniti, i onda tek od sredine oktobra zauzeti konkretan stav i sigurnije nastaviti ili ući u vezu, obavezati se nekome za zajednički život ili brak.

Merkur je već od nedelje (21.8) u senci. Možda ste već primetili da nešto “baguje” u komunikaciji, transportu, vezama, planovima… Senka predstavlja put kojim će Merkur 3x prelaziti. To je kao kad krenete negde da obavite nešto važno, pa se vraćate 3x kući da uzmete ili završite nešto, jer bez toga nema realizacije vašeg plana.

Tako shvatite i period pred nama. Počeli ste nešto, ali vas situacije i okolnosti vraćaju na početak. Nemojte se plašiti! Samo se opremite strpljenjem!

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh