Da li aromaterapija zaista utiče na zdravlje?

Avatar photo
mirela aromaaterapija

Jeste li znali da aromaterapija može da vam život učini boljim i zdravijim? Aromaterapija je drevna umjetnost liječenja eteričnim uljima. Spada u jednu od najpopularnijih oblasti prirodne medicine, neškodljiva je, dokazano popravlja raspoloženje i tjera od nas zimsku depresiju i viruse.

Sve one male tajne aromaterapije i magiju upotrebe eteričnih ulja u intervjuu za ZdraviJa TV nam je otkrila aromaterapeutkinja Mirela Roguljić Kovačević.

Pored aromaterapije, Mirela ima svoj brend prirodne kozmetike u koji je na najljepši mogući način utkala eterična ulja. Sa Mirelom smo, u predivnom ZdraviJa ambijentu kojem su posebnu atmosferu dali Casa Bianca detalji, razgovarali u koje svrhe možemo da primjenjujemo aromaterapiju, kako odabrati kvalitetno eterično ulje, te kakve efekte aromaterapija ima na naš organizam.

Razgovarali smo i o Aroma Seminaru koji će biti održan od 18. do 21. jula ove godine u Čapljini čiji je fokus na smilju – proizvodnji eteričnog ulja, obilazak destilerije, branje smilja, kao i mogućnost njene primjene u kozmetici. Mirela nam je govorila i o mnogim drugim zanimljivim temama koje ćete saznati u videu.

Možda te zanima
milena buđevac

 

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh