Dođi, probaj, fotkaj se i osvoj Alphabounce patike!

Avatar photo

Trčanje je tvoja strast? U tom slučaju su ti potrebne idealne patike za trčanje.

Sada imaš priliku da na jednostavan način osvojiš patike koje će te odvesti korak dalje kada je trčanje u pitanju.

Način učešća u aktivaciji se sastoji od nekoliko vrlo jednostavnih koraka:

  • posjeti Sport Vision radnje u Banjaluci (Boska) i u Tuzli (Bingo City Centar) ili Sport Life radnju na Ferhadiji u Sarajevu
  • odaberi omiljeni Alphabounce model koji bi želio/željela da nosiš ove jeseni
  • odaberi pozadinu ili podlogu za fotografisanje na kojoj su ilustrovana različita mjesta za trčanje – betonsku stazu, stepenice od betona ili tartan.
  • fotograši se ili snimi bumerang dok trčiš u Alphabounce patikama ili u pokretu – napravi što zanimljiviju/kreativniju trkačku fotografiju/bumerang
  • objavi fotografiju ili bumerang uz što kreativniji opis na Facebook aplikaciji na Sport Vision stranici i već si na korak do novih adidas patika.

FB aplikacija je urađena kao tab na zvaničnoj Facebook stranici Sport Vision pomoću koje učesnici upload-uju svoje fotografije/bumerang snimljene u radnji. Da bi fotografija bila objavljena potrebno je popuniti ponuđena polja: Ime i prezime uz kratak opis fotografije „Zašto volim trčanje?“ i uz opciju SNIMI fotografija/bumerang će biti upload-ovani. Fotografije će biti postavljene u poseban album.

Možeš učestvovati objavljivanjem negoraničenog broja fotografija. Pobjedničke fotografije će biti one koje budu bile najzanimljivije i imale najkreativniji opis uz fotografiju/bumerang.

Sve ovo možete uraditi u periodu od 30.10. do 5.11.2017. godine u Banjaluci, Tuzli ili Sarajevu.

Komisija, koju čine marketing tim adidas i Sport Vision, će proglasiti pobjednika na Sport Vision   Facebook stranici, 7.11.2017. godine, a nagrade će biti dvoje Alphabounce patike (jedne muške i jedne ženske). Pobjednici će biti odabrani po osnovu nakreativnije kombinacije opisa i fotografije upload-ovane na Sport Vision Facebook aplikaciji do 5.11.

Možda te zanima
ikigai

Na kreativan i zabavan način dođi do novih patika za trčanje i neka baš tvoja fotografija bude inspiracija za sve trkače.

Modele adidas Alphabounce patika koje možete koristiti za fotografisanje pogledajte na: https://goo.gl/p9yL2U

Ukoliko ste obavili fotografisanje u Tuzli, Banjaluci ili Sarajevu u omiljenim adidas Alphabounce patikama, svoju kreativnu fotografiju možete objaviti putem naše aplikacije na linku OVDJE.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh