„Igre bez granica“ u Doboju: Poslastica djeci za kraj školske godine

Avatar photo
igre

Kraj školske godine i veseo početak raspusta za mališane u Doboju donijela je sportsko-zabavna manifestacija „Igre bez granica“ koja je uspješno održana u nedjelju, 16. juna, u Osnovnoj školi „Vuk Stefanović Karadžić“ u Doboju.

„Igre“ je na radost oko 200 takmičara i brojne publike otvorio gradonačelnik Doboja Boris Jerinić. Grad Doboj je bio jedan od pokrovitelja ove manifestacije posvećene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Ekipe su spremne došle na takmičenje i s nestrpljenjem čekali da dođu na red da se nadmeću u zabavnim i neobičnim igrama koje je osmislio tim animatora na čelu sa profesorom fizičkog vaspitanja i voditeljem „Igara bez granica“ Peđom Savićem.

Prema riječima koordinatora ovog putujećeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile očekivanja.

„Srećni smo što smo imali priliku da i u Doboj donesemo ovaj naš talas pozitivne energije, te da kod djece probudimo timski duh. Neopisiva je sreća vidjeti djecu uzbuđenu i srećnu, kako se druže i sa kakvom energijom takmiče. To je ono što nas iz organizacije čini naročito ponosnim – kada uspijemo da izvučemo djeci osmijehe na lice i pružimo im kvalitetnu i zdravu zabavu“, izjavila je Željka Gajić.

igre

Djeca su pored uzbudljivog takmičenjima uživala u kreativnom kutku crtanja i bojenja koje je obezbijedila kompanija Pulse, sladeći se sve vrijeme slatkišima kompanije Jaffa iz Crvenke.

Na kraju su svi uživali u proglašenju pobjednika. Bilo je tu i smijeha i suza, ali su na kraju svi, i takmičari i publika, zaplesali uz energični ples koji je bio fantastična završnica „Igara“ u Doboju.

Sva djeca koja su se takmičila dobila su vrijedne poklone koje su obezbijedile kompanije „Gatarić“ i „Jaffa“, te sa kreativnim diplomama u rukama i osmijesima na licima uz poruku „Dođite nam opet“, otišla na raspust.

„Igre bez granica“ će nakon Doboja biti održane 29.9. u Trebinju, 13.10. u Mostaru, 24.11. u Sarajevu i 15.12. u Banjoj Luci.

igre bez granica publika

Možda te zanima
zdravi doručak

igre bez granica

igre jaffa

pobjednici igre bez granica

 

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh