Ipak može brzo, ukusno i zdravo odjednom! Ovo je naš predlog…

Avatar photo
argeta veggie

ZdraviJa živi u harmoniji sa prirodom i sobom. ZdraviJa bira hranu koja je nutritivno bogata, ukusna i sveža. Jer ZdraviJa shvata koliko je svaki zalogaj važan za celokupno stanje tela.

Ali ono što ZdraviJa nekada nema je – vreme.

Znamo kako je živeti užurban život, juriti na sastanke i završavati milion obaveza dnevno. I zbog toga je ponekad pravi izazov hraniti se adekvatno i pripremati svaki obrok.

Srećom, tržište se menja i prilagođava, a nama su sve više dostupne hrane koje su kvalitetne, veganske – i zaista ukusne.

Upavo takav je Argetin Veggie namaz, koji je prepun povrća u 4 fenomenalne kombinacije koje ćete sigurno voleti.

U jakoj konkurenciji Leblebija, Crnih maslina, Crvene paprike i Čilija sa limunom, ZdraviJa bira Crne masline kao favorit, iako je ovo bila izuzetno teška odluka.

namaz veggie

Ovi jednostavni i ukusni namazi su osvojili nepca celog našeg tima, jer na prvi zalogaj osetite skladan ukus kombinacije povrća, koja na podlozi od integralnog hleba ili sa svežim štapićima šargarepe čini savršenu užinu ili dodatak glavnom jelu.

Možda te zanima
čaja

Kreativniji od nas su namaz poslužili u zdelicama sa drugom mezom, i tako upotpunili ponudu za sve one koji ne jedu meso i žele nešto drugačije i zdravije.

Argeta Veggie namazi ne sadrže aditive, a preciznu nutritivnu vrednost i sastav svakog od njih možete da pogledate ovde.

Ukratko, nemojte ih zaobići naredni put kada budete u kupovini, jer garantujemo da će vas oduševiti.

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh