„Jaffa Igre bez granica”: Otvorene prijave za Brčko i Bijeljinu!

Avatar photo
jaffa igre bez granica tuzla brcko bijeljina

Ideš u osnovnu školu i imaš drugare sa kojima želiš da odeš na najveseliji i najslađi dječiji karavan zabave, „Jaffa Igre bez granica”? Živiš u okolini Bijeljine i Brčkog? Ako je tvoj odgovr DA, tada treba da ODMAH odeš na sajt „Jaffa Igara bez granica” i prijaviš svoju ekipu iz snova!

„Jaffa Igre bez granica” stižu u Bijeljinu 25. maja, te u Brčko 26. maja. Očekuje te BESPLATNA adrenalinska zabava, navijanje, takmičenje, druženje, bogat prateći program, te vrijedne nagrade za sve učesnike.

Zato požuri, PRIJAVI SE na sajtu „Jaffa Igara bez granica” i uživaj u najboljoj manifestaciji koja stiže u tvoj grad!

jaffa

Više detaljnih informacija o takmičenjima u Bijeljini i Brčkom donosimo uskoro. Do tada, budi uz sajt http://igrebezgranica.ba/, prati manifestaciju na društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje ćeš prvi saznati sve što te očekuje na „Jaffa Igrama bez granica”.

Učešće na sportsko-zabavnoj manifestaciji „Jaffa Igre bez granica” je BESPLATNO.

Manifestacija je do sada održana u Banjaluci, Prnjavoru i Tuzli. Nakon Bijeljine i Brčkog „Jaffa Igre bez granica” će biti održane u Trebinju. Mostaru, Sarajevu i Banjaluci.

Iz organizacije poručuju da pripremaju i nekoliko iznenađenja, te da pratiš društvene mreže kako ne bi propustio novitete koji uskoro stižu.

Pročitaj kako nam je bilo u Banjaluci, Prnjavoru i Tuzli i pripremi navijačke rekvizite za Bijeljinu i Brčko!

„Jaffa Igre bez granica” su kreirane sa ciljem da djeci vrate i probude takmičarski duh, okrenu ih iskrenim životnim i društvenim vrijednostima kao što je druženje, podrška, zdrava, kao i izuzetno važna fizička aktivnost.

Možda te zanima
pravi sport

Svim učesnicima će biti uručene specijalno dizajnirane diplome, kao i pripremljeni slatki paketići. Biće proglašeni i nagrađeni pobjednici, a u njihovu čast će biti ispaljene konfete, te zajedničkim snagama svih pristutnih u sali, odigran energični sportski ples.

Sve ovo je sigurno dovoljno razloga da se prijavite na ovu manifestaciju, ili da sa transparentima dođete da navijate i bodrite svoju omiljenu ekipu!

Vidimo se u Bijeljini i Brčkom!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh