Laboratorija Konzilijum otvorila novu poslovnicu sa kreativnim dječijim kutkom

Avatar photo

Laboratorija “Konzilijum” je juče otvorila novu laboratoriju u Banjaluci na adresi Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 132, čiji je cilj da pored pružanja visoko kvalitetne, precizne i brze medicinske usluge, od sada pruža i kontinuiranu podršku zdravom odrastanju djece.

Na svim lokacijama laboratorije Konzilijum u toku je i dječija kampanja sa 50% popusta na sve laboratorijske analize za djecu. Ova pogodnost, kao i kreativni dječiji kutak, predstavljaju slikovit početak budućih aktivnosti za mališane koji će uskoro moći učestvovati u brojnim edukativnim i kreativnim događajima u prostorijama laboratorije Konzilijum. “Snažno smo odlučili smo da svojom ponudom i budućim aktivnostima pružimo podršku sugrađanima u tri ključna koraka prema zdravlju, a to su: redovne analize, zdrave navike i pravilna ishrana.  Svojim radom ćemo pokazati da nam je istinski stalo do naših sugrađana i da zajedno možemo koračati ovim koracima prema zdravlju”, izjavila je Snežana Mladenović, rukovodilac kvaliteta u laboratoriji Konzilijum.

Možda te zanima
Kourtney Kardashian

Medicinska laboratorija Konzilijum je prva i jedina akreditovana privatna laboratorija u Bosni i Hercegovini. Osnovana je davne 1994. godine u Beogradu i 2012. godine u Banjaluci. Izborom kompetentnog osoblja i kontinuiranim unapređivanjem znanja i vještina, održava visok nivo profesionalnosti, što uz primjenu savremene opreme i novih dostignuća iz oblasti laboratorijske dijagnostike vodi do ostvarenja glavnog cilja: da kvalitet bude ono po čemu će Konzilijum biti prepoznat kao vodeća laboratorija za biohemijsku dijagnostiku.

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh