ODBROJAVANJE: „Jaffa Igre bez granica” u subotu u Bijeljini, u nedjelju u Brčkom

Avatar photo
jaffa igre bez granica odbrojavanje

Ostalo je još samo nekoliko sati do „Jaffa Igara bez granica” koje će biti održane u subotu, 25. maja, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić” u Bijeljini, od 11 do 15 časova, te u Brčkom, 26. maja u sali „Tehničke škole” od 13 do 17 časova. Na takmičenju će u oba grada učestvovati oko 1.000 mališana osnovnoškolskog uzrasta.

Predvođeni kapitenima, mališani će se takmičiti u četiri do pet zabavnih disciplina u četiri uzrasne grupe. Na taj način će pokazati brzinu, spretnost te sklonost ka timskom radu.

Na ovaj način pokazaće svojim vršnjacima koliko je važno druženje, zabava, ali i sport, fizička aktivnost te generalno zdravi stilovi života. Osim osnovaca i djece iz vrtića nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Bijeljine i Brčkog, kojima će biti doniran dio sredstava.

„Zdravlje djece treba da bude prioritet, a bitan aspekt zdravlja je fizička aktivnost. Važno je da se djeca okupe oko zajedničke ideje, te da se na zabavan način promoviše sport i timski rad” – izjavila je koordinator projekta, Željka Gajić.

Osim takmičenja u zabavnim igrama koje su animatori smislili specijalno za ovu priliku, sve prisutne očekuje bogat revijalni program u sali za koji će biti zaduženi plesni klubovi i udruženja.

Sve posjetioce i navijače će dočekati brojne kreativne radionice te slatki i osvježavajući kutak, koje su pripremili sponzori „Jaffa Igara bez granica”. Ulaz je besplatan za sve posjetioce a obezbijeđene su nagrade za pobjednike, kao i utješne nagrade za sve takmičare.

U „Igrama” uživaju i roditelji i djeca, a osmijesi na njihovim licima i sreća tokom takmičenja, ali i nakon završetka manifestacije se zaista ne mogu opisati riječima – to se mora doživjeti na licu mjesta! Upravo iz ovih razloga, uz manifestaciju su brojni sponzori bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Iz organizacije “Jaffa Igre bez granica” se zahvaljuju sponzorima u Bijeljini:

Možda te zanima
Znakovi inteligencije kod dece

Takođe, veliku zahvalnost, kako kažu organizatori, duguju i sponzorima u Brčkom:

Ukoliko niste od onih koji se takmiče, obavezno dođite sa transparentima i navijajte za svoj omiljeni tim! Vidimo se u subotu u Bijeljini i u nedjelju u Brčkom!

 

© 2023, sva prava zadržava ZdraviJa magazin.

Povratak na vrh